2777
2789
عنوان

نظرتون در رابطه با روانپزشکی

156 بازدید | 21 پست

بچها من عاشق روانپزشکی هستم ولی بعضیا میگن بیماران روت تأثیر میزارن بی‌حوصله میشی خودتم روانی میشی از یه طرف میترسم نتونم در آینده همسر خوب یا مادر خوبی بشم ذهنم همش درگیر باشه از طرفی هم میترسم تا عمر دارم حسرتشو بخورم 🥲

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

حالا برو پزشکی قبول شو بعد به تخصصت فک کن 

یا برو روانشناسی 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم نیست برام

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

اسی پزشک عمومی هستی؟

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

من یه روانپزشک خانم داشتم روحیه‌اش خیلی زمخت بود 

ولی یه روانپزشک آقا دارم پیرمرده ماشالله خیلی به کارش علاقه داره همیشه با حوصله و مهربونه شاید رو زنا تاثیر جالبی نزاره نمیدونم 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

اگر اشتباه نکنم 

روان پزشکی و روانشناسی باهم فرق داره 

اونی خیلی میشینه پای حرف و درد دل  مریض هاش روان‌شناسه  که اکثر افسردگی میگیرن خودشون  بسکه گریه میکنن خخخخ 

روان پزشک فقط دارو میده 

شما پزشکی که داری به روان پزشکی فکر میکنی؟

واقعا چتونه ؟ 

خب بی خودی که نیومدم اینجا بنویسم حتما یه چی هست 🙂

بعد نباید یه پزشک کامل باشی که به روانپزشکی فکر کنی اول پزشکی عمومی بعد تخصص روان 

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

اگه که خودت روحیه قوی داشته باشی ، نه. 

البته روانپزشکا معمولا کلی قرص و دارو مینویسن کلا با چند تا پرسش بیمار رو میشناسی و نمیخواد که بشینی کلی باهاشون حرف بزنی. یعنی زیاد اینطوری نیست که افکارشون روت تاثیر بذاره در حد چند دقیقه باهاشون در ارتباطی. روانشناسا بیشتر با طرف در ارتباطن  

اگر اشتباه نکنم روان پزشکی و روانشناسی باهم فرق داره اونی خیلی میشینه پای حرف و درد دل مریض هاش روا ...

اره ولی روانشناس در حد بیماری‌های بالینی و خیلی کوچیک مثل او سی دی یا مثلا یکی با مرگ عزیزانش کنار نیومده 

ولی روانپزشک با دیوونه ها انواع آدما سر و کار داری و باهاشون حرف میزنی و باید تو محیط بیمارستان اعصاب و روان باشی 😅

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

واقعا چتونه ؟ خب بی خودی که نیومدم اینجا بنویسم حتما یه چی هست 🙂بعد نباید یه پزشک کامل باشی که به ر ...

پزشک کامل چیه؟

پزشک عمومی بعد تخصص روانپزشکی

بعدم مگه چی گفتم که میگی چتونه سوال پرسیدم

چون پزشک عمومی شدن انقد پرمشغله هست که از قبلش نیاز نباشه به تخصصت فکر کنی 

خیلیا بودن دوست داشتن جراح بشن بعد دیدن نمیکشن و کلا یه تخصص دیگه خوندن چه برسه که پزشک عمومی هم نباشی

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...