2777
2789
عنوان

چجوری همیشه ناخونای همه کاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه به نظرم خز شده اینایی هم که میرن دو روز دیگه این روزشون یادشون بیاد خندشون میگیره از بی کلاس بو ...

بی کلاس اونیه که ناخن کج و کوله داره وگرنه ناخن مرتب رنگارنگ هیچوقت خز نمیشه 

این روزا میگذره اما به سختی

من نمیتونم کاشت کنم هم به خاطر نماز هم به خاطر گیتار که میزنم یک بار خواستم ببینم چجوریع زدم اصلا اع ...

منم گیتاریستم من کوتاه میزنم که بشه گیتار زد چون واقعا سخته

با کوتاه مشکلی نداره

ب نظرم که خز قیافته...

چرا اینقدر بی ادبی؟

مگه چیز بدی گفت

شخصیت داشته باش

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

ب نظرم که خز قیافته...

دقیقا 

یکی از اقوام مون امریکاست میگه همه پولدارا میان ناخن شون لمینت و کاشت میکنن حتی مژه هاشون هم میکارن  

بعد  یه جهان سومی بنظرش خزه🤣 

البته شاید هم فک میکنن منظور ما از اون ناخن ها ناخن های تیز و بلنده 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
بی کلاس اونیه که ناخن کج و کوله داره وگرنه ناخن مرتب رنگارنگ هیچوقت خز نمیشه

یعنی اونی که کاشت نداره بی کلاسه؟

کلاس داشتن ب کاشت ناخونه؟

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

یعنی اونی که کاشت نداره بی کلاسه؟کلاس داشتن ب کاشت ناخونه؟

جواب های هویه 

وقتی به اونایی که ناخن کاشتن میگه خز و بی کلاس جوابشم باید بشنوه تاحالا ندیدم به اونی که ناخن نکاشته گیر بدن برو بکار ولی نمیدونم چرا از از ناخن کاشتن بقیه فشار می‌خوردن 

این روزا میگذره اما به سختی