2777
2789
عنوان

چجوری همیشه ناخونای همه کاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 45 پست
دقیقا یکی از اقوام مون امریکاست میگه همه پولدارا میان ناخن شون لمینت و کاشت میکنن حتی مژه هاشون هم م ...

اصلا الان اینقدر همه ساده و شیک میزارن آدم لذت میبره 

قرار نیست آدم خودشو شبیه جادوگر کنه که .. ی چیز معمولی و متعادل همه خوششون میاد 

اونی هم که میگه خز ، چشم دیدن زیبایی نداره

من که خداوکیلی چه بکارم چه بلند کنم لاک بزنم

چون والیبال میرم نه که ناخنی که بلند شده یا کاشتم تمام ناخنم از گوشت کنده میشهچون من ضرباته سنگینی میزنم تووالیبال💅😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

برای کسی بمان که بداند ماندن چیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا الان اینقدر همه ساده و شیک میزارن آدم لذت میبره قرار نیست آدم خودشو شبیه جادوگر کنه که .. ی چیز ...

دقیقا کوتاه و مرتب و لاک خوشگل هیچوقت خز نمیشه 

اکثرا کسایی میگن خزه ک پول رسیدگی به خودشون ندارن 

وگرنه مگه میشه رنگ مو و کراتین مو و کارهای زیبای خز شه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

وایییی چقدر واسه همه چیز داستان درست میکنید‌.کاری که دوسندارین انجام ندین.

این حرفای مسخره ی خز و اینا چیه؟؟ خوشگلیه ناخن از کی تا حالا خز حساب میشه؟اغراق کردن توی هرچیزه که خز به نظر میاد.

کاربر خانم هستم.

جواب های هویه وقتی به اونایی که ناخن کاشتن میگه خز و بی کلاس جوابشم باید بشنوه تاحالا ندیدم به اونی ...

هیچکس از ناخن کاشتن بقیه فشار نمیخوره

شما ناخن کاشتن رو ملاک باکلاسی میدونی ولی مودب صحبت کردنو نه؟

ارایش و کاشت مژه و کاشت ناخن ملاک با کلاس بودن نیس

باکلاس اونیه که پوست شفاف داشته باشه.مرتب و اتو کشیده باشه .بوی خوب بده و مهم تر از همه چی مودب باشه‌

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

هیچکس از ناخن کاشتن بقیه فشار نمیخورهشما ناخن کاشتن رو ملاک باکلاسی میدونی ولی مودب صحبت کردنو نه؟ار ...

والا ما نشونه کلاس ندونستیم 

اون کاربر گفت اونایی که ناخن میکارن بی کلاس و خزن 

این روزا میگذره اما به سختی

کجا همه کاشته 

من نه خودم نه اطرافیانم هیچ کسی کاشت نیست چون نماز میخونیم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

هیچکس از ناخن کاشتن بقیه فشار نمیخورهشما ناخن کاشتن رو ملاک باکلاسی میدونی ولی مودب صحبت کردنو نه؟ار ...

یادت باشه اول از اونی دفاع کردی که خودش حتی بلد نبود چطوری نظر مخالف بده.. یکی باید اونو ادب کنه 😂😂😂😂

شخصیت خودشونو دارن به من نسبت میدن

حتما نسبت به کارای زیبایی بقیه فشار میخورن

که فکر میکنن منم دارم فشار میخورم 

[QUOTE=389575796]یادت باشه اول از اونی دفاع کردی که خودش حتی بلد نبود چطوری نظر مخالف بده.. یکی باید اونو ادب کنه 😂

والا من از اون دفاع نمیکنم.نه میشناسنش و نه تاییدش میکنم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

[QUOTE=389575796]یادت باشه اول از اونی دفاع کردی که خودش حتی بلد نبود چطوری نظر مخالف بده.. یکی باید ...

خدا خیرت بده ، پس از ببین استارت صحبت با چه الفاظی شروع شد و کسی هم که جواب اونو میده دقیقا با همون الفاظ جواب میده ..