2777
2789

واقعا نمیدونم چیکارکنم خستم کرده هرجا میریم کسی چیزی میگه میاد منو میزنه نه زبونی میفهمه کارش اشتباهه نه باتنبیه .چیکارکنم بخدا دلم نمیخوادجایی برم

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم پسربچه های الان انقد شلوغ شدن یا ما بی اعصاب شدیم چطور قدیما انقد بچه میاوردن؟ من با یک پسر ...

قدیم اویزون مادرا نبودن . یک حیاط بود ۶ تا بچه در های خونه ها هم باز بود از اینور به اونور 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه داداش منم مامانشو میزد .مامانش هم ماشاالله کوه صبرو حوصله همش قربون صدقش می‌رفت اصلا عصبانی نمیشد الان هفت سالشه دیگه نمیزنه .البته مامانش میگه برای آروم شدنش قرآن خوندم و دعا هم کردم

۴سالشه

والا من بودم جوری میزدمش که بلند نشه 

اینطوری شاید اذیت بشیم جفتمون ولی دیگه تکرارنمیکنه 

من مامانم داداشم رو جوری میزد که دستش درد می‌گرفت 

بعدش جفتشون گریه میکردن باهم 

البته مامانم جدا اون جدا 

پسرت نیاز به شنیده شدن داره 

بعضی وقتا خودت برو سمتش بدون این که صدات منه و باهاش بازی کن. نوازش را فراموش نکن 

ازش بخواه بازی کنه 

زیاد بهش امر و نهی نکن 

دست ورزی عالیه، خمیر و گل بازی خیلی بچه را ارام میکنه 

ببرش توی طبیعت 

زنگ بزن 1480 مساور کودک رایگان دارن

قدیم اویزون مادرا نبودن . یک حیاط بود ۶ تا بچه در های خونه ها هم باز بود از اینور به اونور

اره واقعا 

من خونه قبلیم ویلایی خیلی خیلی قدیمی بود مجبور شدیم چند ماه بریم اونجا زندگی کنیم جز ما دو تا خونه دیگم داخل حیاط بود دقیقا پسرم صب میرم حیاط و خونه همسایه و ...

تا شب 

ولی الان دائم چسبیده بهم عصبیم کرده 

تو خونه چجوری هستش باهاش؟زیاد بازی میکنه؟انرژیشو‌تخلیه میکنه؟باباش مقابل رفتار اشتباهش محکم جلوش وای میسه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نمی‌دونم پسربچه های الان انقد شلوغ شدن یا ما بی اعصاب شدیم چطور قدیما انقد بچه میاوردن؟ من با یک پسر ...

اره واقعا چیکار میکردن .بخدا میمونم توجمع چه رفتاری کنم باهاش.میگه مامان بیام بزنم دهنت😐یعنی دلم میخواد اون لحظه خفش کنم

تو خونه چجوری هستش باهاش؟زیاد بازی میکنه؟انرژیشو‌تخلیه میکنه؟باباش مقابل رفتار اشتباهش محکم جلوش وای ...

اره از باباش حساب میبره خیلی بازی میکنه توخونه هم همونطوریه همش سعی میکنم باارامش بگم نکن ‌.توجمع حمله میکنه سمتم بخدا خجالت میکشم دلمم نمیخوادجلو بقیه بزنمش دستاشو میگیرم میگم بس کن میبرمت خونه یا نمیزارم دیگه بیای ولی بی فایدست