_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6081 عنوان چطور غرق درس بشم 116 بازدید | 9 پست روزی دو ساعت و نیم میخونم کوه واقع برای من کنکوری هر کاری میکنم نمیتونم تمرکز روی درس داشته باشمبعضی اوقات هم درگیر حاشیه یا حذف بقیه میشمدلم میخواد فقطططط به درس فکر کنم فقططططو کاربر دیگه ای نکنمهیچ جا هم نرم فقط درس بخونم من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟ 1404/05/04 | 12:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6081 غلط املایی هارو ببخشید خیلی تند نوشتم 😂 من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
پشمکحاجی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1417 اول از همه گوشی محدود کن دست نزنی اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌
bitagolilove عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4758 کم کم زیادش کن یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
متولد_بهار عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4605 حداقل استفاده از گوشی و حذف برنامه هایی مثل تلگرام و اینیستا و ...اینا قاتل تمرکز و درس خوندن هستن چون مغزت رو به محتواهای کوتاه عادت میدن نمیتونی رو درست تمرکز کنی ذهنت هی میپره رو حواشی بی ربط هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6081 Get away from the site's straw. ترجمه لطفاً 😁 من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6081 از سایت دور شو😂 درخواست حذف کاربری دادم إن شاء الله به زودی 😁 من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
هیتلر_سیبیلو عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 3316 درخواست حذف کاربری دادم إن شاء الله به زودی 😁 ایشالا در پناه حق باشید برا ما هم دعا کن🤭 🫡"sarbaz"