2777
2789

الان فقط شمارو دارم ارومم کنید من یه دختر ضعیف وابستم من خیلی رو اعصاب پارتنرم راه رفتم خیلی اذیتش کردم واسه اذیت کردنش لجشو دراوردن هرچیزی میگفتم این اواخر ازش توجه میخواستم فقط محبت میخواستم ک میگف بدهی دارم دست و بالم تنگه محبت میکردا اما نه مثل سابق میرفت سرکار دیگه غیبش میزد منم بی‌توجهی بهم فشار آورده بهش گفتم دیشب.ک دخترا از بی توجهی دست ب هرکاری میزنن خیانت میکنن هرکاری میکنن اونم همین حرفو دستش گرفت ‌و گفت دختر غلط میکنه توی رابطس بره خیانت کنه بخاطر توجه گذشت و منم واسه دراوردن حرصش بیشتر لج‌کردم حرفای خوبی نزدم و اخرش گفت دیگه تموم شدی حسی بهت ندارم خاطراتمونم فراموشم شده دیگه اگرم بمونم مثل یه رفیق ساده ام برات حس و دوس داشتنی نسبت بهت ندارم و واسه اینکه تلافی کنه و لجمو دربیاره گفت با یکی دیگه م توام میخوای بمونی ؟ من خیلی التماسش کردم بمونه ولی رفت همسایمونم هست فراموشیش سخت تره نمیتونم اخه یه سری کارهارو واشه اولین بار باهاش تجربه کردم از نبودش داغونم الان مدام دستم ب گوشیه پیام بده دلم براش تنگه چرا اون اینطوری نیست💔با این قضیه نمیتونم کنار بیام فقط بگید چیکارکنم داغون نشم الان خرابم بد خرابم😭

..

چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی....

دیگه کاریش نمیشه کرد فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی...

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم سنت کمه. بیخیالش شو، نه پیام نه هیچی بهش ندی.. بعدشم رو خودت کار کن و زود وارد رابطه نشو

رفتارت بخاطر سن کمته، اون اقا هم بنظرم عاقل نیس

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂
چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی....دیگه کاریش نمیشه کرد فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی...

چطوری باید کمک کنم ؟ چطوری باید با نبودنش کنار بیام؟ منی ک نیم ساعت دیر‌جواب میداد ب هم‌میریختم حالا ک‌دیگه نیست 

هیچی واسم معنی نداره ن‌دوس دارم‌برم بیرون ن دوس دارم با کسی حرف بزنم

..

الان دیگه رفت از دیشب جنازم الان همونطور درازکش ام‌تو‌شوک رفتنشم بخدا قلبم داره وایمیسته😭

فعلا کاری نکن 

اونم حرف بدی زده 

باید ادب بشه

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

چطوری باید کمک کنم ؟ چطوری باید با نبودنش کنار بیام؟ منی ک نیم ساعت دیر‌جواب میداد ب هم‌میریختم حالا ...

وقتی داشتی اون حرف ها رو میزدی باید به اینجاشم فکر میکردی 

حالا که تموم شده کاری کن بعدی رو اینجوری از دست ندی

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
عزیزم برمیگرده فقط خواسته مثل خودت باهات رفتار کنه اونم نمتونه راحت فراموشت کنه ولی کارات بچگانست یک ...

مثل خودم رفتار کنه من ک‌بهش نگفته بودم هیچوقت ک دیگه بهت حسی ندارم ک دیگ خاظراتمون‌رو فراموش کردم یا چیزای دیگه ای ک‌دیشب‌گفت و همش رو قلبم سنگینی میکنه داره از پا درم میاره اخه مگه میشه یه حس و عشق و وابستگی‌تو یه شب تموم شه اصلا نمیتونم کنار بیام😭

..

حستو درک میکنم نمیخوام فاز نصحیت بردارم ولی چند سال بعد میفهمی چه برد بزرگی تو زندگیت بود ک تموم شد 

کانال اعجاز روبیکا هم خواستی دنبال کن مطالبش کمکت میکنه

خدایا شُـکرت، ک دست بنده ها تو میگیری نه مچ شونو...!