الان فقط شمارو دارم ارومم کنید من یه دختر ضعیف وابستم من خیلی رو اعصاب پارتنرم راه رفتم خیلی اذیتش کردم واسه اذیت کردنش لجشو دراوردن هرچیزی میگفتم این اواخر ازش توجه میخواستم فقط محبت میخواستم ک میگف بدهی دارم دست و بالم تنگه محبت میکردا اما نه مثل سابق میرفت سرکار دیگه غیبش میزد منم بیتوجهی بهم فشار آورده بهش گفتم دیشب.ک دخترا از بی توجهی دست ب هرکاری میزنن خیانت میکنن هرکاری میکنن اونم همین حرفو دستش گرفت و گفت دختر غلط میکنه توی رابطس بره خیانت کنه بخاطر توجه گذشت و منم واسه دراوردن حرصش بیشتر لجکردم حرفای خوبی نزدم و اخرش گفت دیگه تموم شدی حسی بهت ندارم خاطراتمونم فراموشم شده دیگه اگرم بمونم مثل یه رفیق ساده ام برات حس و دوس داشتنی نسبت بهت ندارم و واسه اینکه تلافی کنه و لجمو دربیاره گفت با یکی دیگه م توام میخوای بمونی ؟ من خیلی التماسش کردم بمونه ولی رفت همسایمونم هست فراموشیش سخت تره نمیتونم اخه یه سری کارهارو واشه اولین بار باهاش تجربه کردم از نبودش داغونم الان مدام دستم ب گوشیه پیام بده دلم براش تنگه چرا اون اینطوری نیست💔با این قضیه نمیتونم کنار بیام فقط بگید چیکارکنم داغون نشم الان خرابم بد خرابم😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم برمیگرده فقط خواسته مثل خودت باهات رفتار کنه اونم نمتونه راحت فراموشت کنه ولی کارات بچگانست یک ...
مثل خودم رفتار کنه من کبهش نگفته بودم هیچوقت ک دیگه بهت حسی ندارم ک دیگ خاظراتمونرو فراموش کردم یا چیزای دیگه ای کدیشبگفت و همش رو قلبم سنگینی میکنه داره از پا درم میاره اخه مگه میشه یه حس و عشق و وابستگیتو یه شب تموم شه اصلا نمیتونم کنار بیام😭