2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا اگه نیاید دق میکنم بخدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل خودم رفتار کنه من ک‌بهش نگفته بودم هیچوقت ک دیگه بهت حسی ندارم ک دیگ خاظراتمون‌رو فراموش کردم یا ...

وابستشی و چون ارتعاش وابستگی رو مرتعش میکنی اون ازت دور میشه 

سعی کن یکم مطالعه داشته باشی ، این حس تو عاشقی نیست بلکه بیماری روانیه 

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫
کات کرد دیشب اما‌من دارم‌دق مرگ میشم من دارم میسوزم فقط

ب نظرم زیاد پیگیرش نباش فقط ی پیام بهش بده و بگو ب خاطر جلب توجهت بود ک ب من توجه کنی ، 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

چون التماسشم کردی بدتر اون دور میشه سنگین باش عزت نفس داشته باش ببین چطوری دورت میگرده

کاش فقط میتونست یذره درکم کنه ک نخواد راحت ولم‌کنه کاش انقدر اذیتش نمیکردم ک راحت حالا قید همه چیو بزنه

کاش میداشتمش کاش پیام میداد میگف‌دلم برات‌تنگه💔

..

ب نظرم زیاد پیگیرش نباش فقط ی پیام بهش بده و بگو ب خاطر جلب توجهت بود ک ب من توجه کنی ،

دیگ حتی فکرنکنم جواب پیامامم‌بده اون‌کنارم گزاشت دیشب براش نوشتم باشه برو ولی قلبم پیشت میمونه چون دوست دارم اما دیگه هیچ‌جوابی نداد 

..

وابستشی و چون ارتعاش وابستگی رو مرتعش میکنی اون ازت دور میشه سعی کن یکم مطالعه داشته باشی ، این حس ت ...

این بیماری کی از سرم‌میپره وقتی ک روانی شم‌؟ کاش برم فارابی چون دیگ‌حوصله خودمم‌ندارم😭

..

دیگ حتی فکرنکنم جواب پیامامم‌بده اون‌کنارم گزاشت دیشب براش نوشتم باشه برو ولی قلبم پیشت میمونه چون د ...

حضوری ببینش

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

دیگ حتی فکرنکنم جواب پیامامم‌بده اون‌کنارم گزاشت دیشب براش نوشتم باشه برو ولی قلبم پیشت میمونه چون د ...

بنظرم بیخیالش شو فعلا سعی کن رو عرت نفست کار کنی ، برای خودت شادی درست کن و سعی کن یهش فکر نکنی 

به هیچ وجه هم بهش پیام نده 

اگه کسی بخواد میمونه و نخواد میره وتو نمیتونی هیچکاری کنی 

پس برای خودت ارزش بزار تا بهت ارزش بزارن 

ضمن اینکه پسر برای دختر باید تلاش کنه ، اگه برعکس بشه قطعا دور میشید از هم

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫