2777
2789

چن موردشو من میگم_ دختره یدونه دوس پسر اصلی داشت ده تا فرعی هزارتا گه میخورد پسره خیلی خوب بود یبار چشمشو عمل کرده بود دختره گف الا بلا حوصلم سررفته باید بیای ببری مسافرت بگردونی پسره با چشم زخمی اومد چن روز دختره رو برد مسافرت الانم ازدواج کردن حال و روزشونم خوبه

_یه دختری کنارخیابون وایمیستاد سوار ماشینا میشدیروز سوار یه شاسی بلند شد بعد یه هفته هوایی رفتن مشهد دوتایی یه هفته بعد اونم عقد کردن

خداروشکر که حداقل دو تا دختر خوشبخت شدن:)

برای منم دعا کنید

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج عجیب غریب نداشتیم تو اطرافمون

همه با دوست پسر دوست دختر خودشون ازدواج کردن و خداروشکر تقریبا 98 درصد زوج های اطرافمون هم خوشبختن

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄

یه فامیل داشتیم پسر خوبی بود رفت خواستگاری یه دختره 

دختره دید این تک پسره و... گفت با با من ازدواج می‌کنی یا خودمو میکشم 

الان یه بچه هم دارن

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

خب؟ 

اینا که گفتی کجاش عجیبه؟ مگه ازدواج عجیبه؟ 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

ندیدم

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

دختر خواهر شوهرم خونه پسرا می‌رفت الان یه پسر مذهبی پولدار گرفت اتفاقا روشن فکرم شد پسره  الان با پول پسره در رفاه کامل به خوبی خوشی زندگی میکنه در آزادی مطلق

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

دومی خیلی جالب بود 😂 یه وقتایی  ب خودم میگم دیگه بسه دختر پاکدامن بودن 

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

یه دختری با یه قیافه معمولی و تحصیلات دیپلم و خانواده متوسط رو به پایین تو این برنامه های دوست یابی با یه پزشک فوق تخصص برد برتر حراجی کشور آشنا شد که ظاهرش و وضع مالیش عالییی بود .‌

در عجیب ترین حالت بعد ۵ ماه اوند خواستگاریش و ازدواج کردن .

دختره هر جقدر ناز می کنه اون آقا نازش رو خریداره

پسرخالم از اول نامزدی تا پاتختی خودش خرج کرد

بابای عروس هزار تومان هم خرج نکرد هیچ 

جهاز که نداد روز عروسی هم کادوهایی که فامیل خودش آوردن رو برداشت واسه خودش حتی به دخترش نداد

دختره بعد نامزدی سه جای صورتشو عمل کرد 

پسرخاله هم شغلش راننده تاکسیه پولدار هم نیست اما همه چی رو گردن گرفت

خب؟ اینا که گفتی کجاش عجیبه؟ مگه ازدواج عجیبه؟

والا خیلی عجیبه بخصوص دومی ما بودیم کیگفتن این اون کارس استفاده کنم بندازم بره میخوامش چیکار 😐واقعا واسه شما عادیه؟!