2777
2789

کاش اصلا ثبت‌نام نکرده بودم هر جلسه ۱۴۰ دارم میدم سیار تکمیلی هم رفتم پول اونم آدم دو جلسه رد شدم یبار بخاطر چراغ راهنما یبار هم امروز ماشین روشن بود گفت برو من دیدم صداش خیلی کمه گفتم حتما رو برق هست روشن نیست استارت زدم گفت برو پایین ... شوهرم هر جلسه قهر می‌کنه بدخلقی می‌کنه میگه من ی آدم کارگری از کجا بیارم هی بری تو رد بشی 

کاربری دست دو نفر هست ....خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

خیلی تمرین کرده بودم خیلی خیلی وقتی میرم خیلی اعتماد ب نفس دارم اما نمی‌دونم چرا انگار اصلا تو این جا نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادیه عزیزم نگران نباش خیلی ها رد میشن

شوهرم خیلی بهم فشار میاره میگه تو چندساله راننده هستی همجا میری میای چرا سر امتحان اینجوری می‌کنی من از کجا پول بیارم

غصه نخور.  ببین من رانندگیم فول بود مربیم خیلی راضی بود.  دوبل میزدم باقلوا

بعد روز امتحان همش گند میزدم. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

شوهرم خیلی بهم فشار میاره میگه تو چندساله راننده هستی همجا میری میای چرا سر امتحان اینجوری می‌کنی من ...

چندبار رد شدی مگه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

غصه نخور. ببین من رانندگیم فول بود مربیم خیلی راضی بود. دوبل میزدم باقلوابعد روز امتحان همش گند می ...

منم همینطور مربی بهم میگه نمی‌دونم چرا رد میشی 

شما بار چندم قبول شدی ؟؟ من از این ناراحتم که این دو باری ک رد شدم سر یه چیز چرت رد شدم کاش سر پارک دوبل بود 

ایشاله اینبار قبول شی منم آیین نامه رو بار اول قبول شدم ولی افسر بار سوم

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

ایشاله اینبار قبول شی منم آیین نامه رو بار اول قبول شدم ولی افسر بار سوم

ممنونم امیدوارم منم هفته بعدی که بار سومم هست قبول بشم دیگه نمی‌دونم جواب شوهرمو چی بدم 

ممنونم امیدوارم منم هفته بعدی که بار سومم هست قبول بشم دیگه نمی‌دونم جواب شوهرمو چی بدم

ایشاله عزیزم

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩