2777
2789

مرسی ازتون 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

اسنس کوزارکس بزن با ابرسان کوزارکس لکاتو کمرنگ میکنه

کلاژنم داره از کرم حلزون ساخته شده

من ساغرم دانشجوی رشته زیبای دِرماتولوژی(پوست و مو) هنوز کلی راه تا به اخرش برسم ولی باز ارزششو داره🤍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلش چیاهست اسی

منافذدارم ویکم لک روی گونم پوستمم زیاد شاداب نیست

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

ببین من میگم پوست و فقط باید رفت دکتر پوست مناسب پوستت برات کرم ترکیبی بده

هرچی و نزن به پوستت

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اسنس کوزارکس بزن با ابرسان کوزارکس لکاتو کمرنگ میکنهکلاژنم داره از کرم حلزون ساخته شده

اینو گرفتم باهاش جوش میزنم

فقط ارامش و خواب خوب و تغذیه خوببقیه چیزا پول هدردادنه

اینم اره متاسفانه خوابم خوب نیست

میتونید از مزو ژل های جوانسازی که با استفاده از سلول بنیادی خودتونه تزریق کنید 

عالیه 

من خودم منشی ام تو کلینیک زیبایی انجام دادم فوق العاده بوده 

۰۹۱۲۱۵۹۲۴۰۳ 

این شماره برای مشاوره میتونید تماس بگیرید

اینو گرفتم باهاش جوش میزنم

میتونی محصولات اکسیس وای رو بگیری یا محصولات کلینیک

من ساغرم دانشجوی رشته زیبای دِرماتولوژی(پوست و مو) هنوز کلی راه تا به اخرش برسم ولی باز ارزششو داره🤍🌱