2777
2789

هفته‌ای یک بار

چون بچه ندارم خونه کثیف نمیشه خیلی

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرروز. بچه کوچیک دارم

نداشتم هم نهایتا یک روز درمیون، بالاخره خاک میاد دیگه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من کل خونم سرامیک یه فرش داره اونم بعد هرچی که میخوریم جارو دستی میکشیمروزی دوبار طی میکشمآشغال نمیش ...

سرنمیخورید؟؟؟

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

منم بچه ندارم ولی اشپزخونم همیشه اشغال دارع بای هر وز زد وگرنه نمیشه راه رفت

با دقت کار کنی کثیف نمیشه

من عادت دارم چیزی از دستم بریزه همون لحظه با جارو دستی یا نپتون جمعش میکنم

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

اینایی که میگن هفته ای یه بار چطوریه

نمیدونم والا ،دمشون گرم،خونه ما زباله دونی میشه یک هفته نکشم، فاجعه ترکیب شوهرمو، پرنده هام، گرد و خاک ،و خاکستر قلیون ببین چی میشه... 🤣🤣🤣

سرنمیخورید؟؟؟

نه😂چون  پسرم رو ویلچر میشینه سرامیک راحت تریم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

از اردیبشهت تا الان نکشیدم .....جارو شارزی دارم اونو میزنم بعضی وقتا ......خونمم خیلی تمیزو مزتبه .....عقل ندارین شماها همش جارو به دستین مثل همسایه طبقه بالا ده به ساعت داره جارو میزنه بدبخت