خوشگلی که در کنارش شرف انسانیت متعهد به اعتقادات وفادار بودن وتعصب داشته باشی آخر خوشبختی هستی که خیلی مهمه ولی خوشگلی که بی بندوباریو خیانت همراهش باشه نباشه بهتره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه چیزیم هستبعضیا خوشگلن خودشون نمیدونن و اعتماد به نفس ندارن و برعکسشم صادقه بعضیا زشت به معنی واقع ...
وایی یه بنده خدایی رو میشناسم شبیه مرغ مریض می مونه بعد میگه همه مردا بخصوص متاهلا تو نخ من میرن همه عاشق چشمام میشن 🤮🤮🤮
میدونی مسخرش نمیکنما ولی وقتی افتخارشه که مردای متاهل بهش توجه میکنن مجبور میشم بگم
واقعا واقعا واقعا زشته
من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...
من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...