2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا حالا چرا انقد بزرگش میکنیتو شرایط استرس زیاد هستم یه حرف کوچیکم ناراحتم می‌کنه منم نگفتم حتما اون ...

فقط تلاش نیست عزیزم

یک معلم الگو هست

خودش باید طوری باشه که بچه ها هم ازش که تاثیر میگیرن و الگو میگیرن،جامعه رو بسازن

فکر کن چی یاد میگیرن ازت؟

وا حالا چرا انقد بزرگش میکنیتو شرایط استرس زیاد هستم یه حرف کوچیکم ناراحتم می‌کنه منم نگفتم حتما اون ...

آرزو میکنم هرچه سریعتر جوابها بیاد و با امتیاز عالییییی قبول بشید.

ولی وقتی آنقدر از حرف بقیه تاثیر میگیرید فقط ذهن خودتون رو برای رسیدن به هدفتون خراب میکنید.

آ.پ. بشدت امسالم کمبود نیرو داره

امکان قبولیتون بسیار بالاس

امیدوار باشید

ن بزرگش نمیکنم

میخوای بری دانشگاه فرهنگیان ک بعد معلم بشی. ی معلم در واقعیت بابد درک بالایی داشته باشه .استرس داری درست ولی طرف ک خودش نیمده بگ قبول نمیشی شما رفتی پرسیدی من قبول میشم یا ن اونم گفته ن شما هم نشستی ب گریه ک وای این گفت قبول نمیشم

تو خودت باشی دوسداری ی همچین شخصیتی معلم بچت باشه؟

خدایش کسیک میره از یکی میپرسه حس ششمی قویه بگو من قبول یا ن. شغل معلمی رو نباید ساده گرفت هرکسی رو نباید قبول کنن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

فقط تلاش نیست عزیزمیک معلم الگو هستخودش باید طوری باشه که بچه ها هم ازش که تاثیر میگیرن و الگو میگیر ...

اگه قبول شم تازه میرم به عنوان دانشجو یاد میگیرم

معلم هم آدمه و خطا داره 

در ضمن منم نگفتم قبول دارم حرفشو

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

ن بزرگش نمیکنممیخوای بری دانشگاه فرهنگیان ک بعد معلم بشی. ی معلم در واقعیت بابد درک بالایی داشته باش ...

گلم معلم هم مثل بقیه مردم عادی خطا داره

شما از معلم توقع فرشته رو که نداشته باش

در ضمن من گریه نکردم تو شرایط استرسی هستم که به من ناراحت شدم

در ضمن اونجا رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت ما از شما توقع نداریم در حال حاضر یک معلم باشید فقط کسی که استعداد رو توش ببینیم بعد آموزش میدیم

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱