2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مارکیه من پارسال اتود خریدم نزدیک 200 یادم نیس دقیق چند بود با اینکه کلی استفاده کردم بازم سر پر ...

اتود خیلی گرون شده من فقط تینتشو میخرم 

ازین معمولیا گرفتم

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

واسه مردام لازمه باید استفاده کنی

استفاده کردنشو نمیگم اینکه بخاطر یه بالم لب خوشحالی و ذوق داری خیلی خوبه کاش ماهم اینجوری بودیم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

شما دخترا هم دنیایی داریدا چه خوبه که با همچین چیزای خوشحال میشید

من ک وقتی واسه پسرم اسباب بازی میخرم بقران بیشتر از اون ذوق میکنم هی نگاش میکنم😐😐😐😐😐😐😐😐😐

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀

من ده سال پیش یک رژ لب خریدم ۱۰۰ تومن 😵‍💫با صد هزار تومن لباس عروس میشد خرید

🤣🤣🤣

فدا سرت مهم اینه تو دلت نموند دیگه

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

من ک وقتی واسه پسرم اسباب بازی میخرم بقران بیشتر از اون ذوق میکنم هی نگاش میکنم😐😐😐😐😐😐😐😐😐

فک کنم به این میگن حس مادرانه😂

فک کنم به این میگن حس مادرانه😂

نه میگن حس بچگانه 😂😂😂🦥 انگار من بچه م ک اینقد ذوق میکنم خود پسرمم اینقد ذوق نمیکنه 😂😂😐

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀

نه میگن حس بچگانه 😂😂😂🦥 انگار من بچه م ک اینقد ذوق میکنم خود پسرمم اینقد ذوق نمیکنه 😂😂😐

با اون اسباب بازیه که بازی نمیکنی😐😂😂😂

با اون اسباب بازیه که بازی نمیکنی😐😂😂😂

چرا میرم با ماشینا با پسرم بازی میکنم آخه خیلی گوگولی ان 🦦🎀