2777
2789

من تک فرزندم مامانم مریض شده خورده زمین لگنش شکسته 

اول گفتم پرستار بگیریم با بابام هزینه اشو باهم بدیم که مامانم با پرستار احساس راحتی نداشت و گریه میکرد 

حالا من گفتم نمیتونم دائم از کار وزندگیم بزنم 

چهار روز من نگه میدارم و همونم با بدبختی مرخصی میگیرم 

و سه روز بابام 

ولی بابام غرغر داره دخترشی باید کلا جمعش کنی بااینکه بابام مریض میشد مامانم بدون کمک از من مراقبش بود 

تازه بابام با مامانمم بدرفتاریم می‌کنه چون مریض و پوشک داره 

چرا کردا از زن مریضشون مراقبت نمیکنن ولی زنا بدون هیچ محبتی انجام میدن ؟

چون از بچگی به ذهن شون غالب شده مردها فقط بشینن و جلوشون بقیه خم و راست شن 

خیلی زیاد میبینم که یه دختر 20 ساله باید دم کردن چایی و پذیرایی و... توی مهمونی به عهده بگیره تا بهش بگیم خوب در حالی که یه پسر فقط نشستن کنار مردها کافی هست واسه خوب بودن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون از بچگی به ذهن شون غالب شده مردها فقط بشینن و جلوشون بقیه خم و راست شن خیلی زیاد میبینم که یه دخ ...

عجب پست حقیییییییییییی🙏🏻

میشه برای رسیدن به آرزو و حاجت دیرینم دعا کنی خیلی محتاجم به دعا خیلی ...🕯🕯🕯نمیدانم شاید تا ابد به یادت ماندم 🌻🌱

اشکال نداره عزیزم شما جند روزیو که نوبت خودته خوب رفتار کن روزایی که نوبت باباته میتونی مامانتو راضی کنی که پرستار واسش بگیرین بالاخره که مادرتون خوب میشه و همیشه اینجور نمیمونه و اونوقت پدرتون چطور میخواد تو روش نگاه کنه شما وظیفه ی خودتو به جا بیار خدا خودش کمک میکنه که انشالله مادرتون هر چه زودتر خوب بشه نو و نه در صد مردا همینن زن رو فقط موقعی که سالم و شادابه میخوان ولی این زنا هستن که از جونشون واسه بچه و شوهرشون مایه میزارن