2777
2789
عنوان

تشکر نکردنش خیلی برام سنگین اومد

242 بازدید | 9 پست

خواهرم دیروز اسباب کشی داشت 

من نهار بردم براشون 

کلی کمکشون کردم 

چند روز قبلش هم برای کار ضمانتشون رفتم و 

فقط بخاطر همین ضامن شدن دو روز تو گرما رفته بودم بانک

برگشتنی شوهر خواهرم از همه تشکر کرد بجز من 

یه دستت درد نکنه ی خالی هم نگفت

خیلی ناراحت شدم 

اون یکی ابحیم میگه بخاطر خدا کار کن

ولی دلم گرفت

البته ابجیم خودش کلی تشکر کردا ولی شوهرش نه 

چقدر دستم نمک نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد نمک نشناس

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

شوهرخاهرم ب جرم تجاوز و ادم ربایی گرفتن هرچندمیگه پاپوش بوده از کارم بیرون کردن و کلی زندانی

داداشش پولش از خاهرم گرفت اخرم هیچ ب هیچ مثلا نیخاست رشوه بده قاضی و اشنا بازی

اخر بابام رفت صدبارپیش وکیل و قاضی ک زندانیش شد جهادی و اقواممون ضامنش شدن

حالا اومد بیرون استوری ک تشکر از داداشم و مادرمو رفیقام

روابط بین خواهراست و شما اگه به خواهرت بگی بیچاره شرمنده میشه چون وقتی میگی خودش کلی تشکر کرده یعنی همسرش باهاش هماهنگ نیست که به روی خودش نیاورده 

همون موقع باید به روی شوهرخواهرت میاوردی میگفتی اسم ماهم جا افتاد

اگه خیلی ناراحت شدی و به دلت اومده ایندفعه که دیدیش به شوخی بگو آقا فلانی اون روز ماهم واسه آبجیمون کار کردیم فدای سرش ولی یه اسم میاوردین دلمون خوش باشه (با خنده بگو خودش میگیره) 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

شوهر خواهرم ناهار رفتیم با جمع  خونواده سیزده بدر اون مرغش رو خریده بود خواهرم سر سفره به همه غذا میداد ولی تو چشای من ذل میزد و غذا رو نمی‌داد دستم منم گفتم نمی‌خوام، آخرش سهم پولشو پرت کردم جلوش چون بچه هام خورده بودن چقد بود چهل و پنج هزار تومن