2777
2789
عنوان

نژاد پرستی

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 46 پست
اگه اعتراض میکنن مطمئن باش ۹۰ درصدش بخاطر حضورشون توی کشوره وگرنه نژاد پرستی خیلی کم به چشم میخوره ب ...

اره وگرنه کم ضربه نخوردیم ازشون

ولی به غیر از اینا نسبیه نژاد پرستی تو ایران و هر ادمی با دیگری فرق میکنه

ای آرزوی گم گشته مهمان که هستی؟... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدشم ما خبلی افغانی غیرمجاز گرفتن ک اگ اطاعات سپاه نیود لو نمیرفتن چون ن اسم ن خطی ن گذرنامه ای یا ...

به نظر من باید کاری کرد حتی قانونی هم وارد کشور نشن

حالا غیر موارد خاص

غیر اون اصن کشور ما نباید قبول کنه چون واقعا نمیتونیم

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

این همه کمک نظامی به اوکراین کرد ندیدیبعضیا واقعا انگار خوابن نمیبینن دنیا چه خبره

اینو ولش کن

تو دنیا خودشه کلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

ما رفتیم دوسال پیش عراق،بازون شدید میومد رییس کاروان پیاده مون گفت ک اگ گم بشن پاسپورتهاتون یا نامعلوم۸سال زندونی دازه فکر کن ما چقد بها دادیم

اونا هم مسلمون هستن وهمه ی غیرمجازها بد نیستن ولی تر و خشک باهم میسوزه

میتونن برگردن با مجوز قانونی،هیچکسم بالاتر از کسی دیه نیست

این همه کمک نظامی به اوکراین کرد ندیدیبعضیا واقعا انگار خوابن نمیبینن دنیا چه خبره

کمک نظامی نه بهتره بگی فروختن صلاح اصطلاحا تجارت اون هم با کشوری که زیر فشاره، اتفاقا ما بیداریم😂

اخه بعضی از ایرانی ها دختر بهشون دادن و ازدواج کردن یا بالعکس

اینا میشن موارد خاص

واقعا باید احازه اقامت داد

زنه شوهرش ایرانیه

خب منطقیه بیرونش کنیم؟

یا بالعکس 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای غزه خوراک و پوشاک ارسال شده و میشه منتها گاهی افرادی اجازه نمیدن اینا به دست مردم برسه درضمن کل ...

مشکلات اسرائیل و با فلسطین مقایسه میکنی تو فلسطین از قحطی دارن میمیرن  واقعا جای تعجب داره

کلیپای فلسطینو ببین چقدر بچه از گشنگی مردن

هیچ جا کشور قشنگم نمیشه..بچه ها هممون یه خانواده ایم زنده باشی وطنم

واقعا هیچ جا ایران نمیشه

اره یه چیزایی آزار دهندس ولی واقعا هبچ جا ایران نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40