2777
2789
عنوان

نژاد پرستی

581 بازدید | 46 پست

چقدر کشورای اروپایی و آمریکایی نژاد پرستن

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

ایرانی ها هم دست کمی ندارن

نه به اندازه اونا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نژادپرستی تو اروپا و آمریکا جرمه و محاکمه جریمه داره چرا چرت میگی😕بعدم صد سال از اون دوران میگذره ب ...

چرا ابن همه بچه و زن و مرد دارن تو غزه میمیرن جیک نمیزنن؟

ولی اوکراین که جنگ شد رفتارشون فرق داشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان تعلی میشی 😂عقده ای ها الان پیداشون میشه

عه 

مها

هنوز سر اون شب که هفت ساعت زور زدم اسمت رو بفهمم یادم موندی😂🤦‍♀️

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

چرا دقیقا بیشتر از اونا فکر کن چقدر ما به افغانستانی ها نژاد پرستی میکنیم

میدونم

ولی اونا جای ما بودن چیکار میکردن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا ابن همه بچه و زن و مرد دارن تو غزه میمیرن جیک نمیزنن؟ولی اوکراین که جنگ شد رفتارشون فرق داشت

کی گفته جیک نمیزنن و اینکه چرا فکر میکنی برای اوکراین کاری انجام دادن😕؟؟ من اصلا طرفدار هیچ کشوری نیستم ولی شما خیلی اطلاعاتت کم و اشتباهه الان عصر تکنولوژیه کتاب نمی‌خونی حداقل تو نت بچرخ 

عه مهاهنوز سر اون شب که هفت ساعت زور زدم اسمت رو بفهمم یادم موندی😂🤦‍♀️

جانم سلام چطوری تووو😂

الهی😂🤣

ولی الان دیگه اسمم تو ذهنت مونده ،🤣

(دختر آبادانوم.عربیه)😎🇧🇷

چرا دقیقا بیشتر از اونا فکر کن چقدر ما به افغانستانی ها نژاد پرستی میکنیم

ما نژاد پرستی نکردیم. اتفاقا

توی هیچ کشوری نمی‌ذارن مهاجران غیرقانونی نفس بکشن.کشور ما همچی بهشون داد و گفت مسلمونن

ولی الان پای امنیت کشور وسط بود و متاسفانه تعداد بالای از داخلی های افغان‌ جاسوس بودن یا خرابکاری امنیتی کردن ک دیه جای سکوت نداشت و با تموم احترام و‌هزینه ی خود کشورمون بردنشون لب مرز و روانشون کردن

بعد فقط غیرمجازها ن اونایی ک قانونی اومدن

گفتن برید قانونی وارد کشور بشید ک بلخره جز آمار ورود و خروجشون بشع و بشع کنترل کنن و گند نزن