2777
2789
عنوان

نژاد پرستی

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 46 پست
میدونمولی اونا جای ما بودن چیکار میکردن؟

حتی قبل تر از این موضوعات ما جای اونا بودیم چی؟یه دقیقه تصور کن رفتی یه کشور اروپایی و باهات مثل یک افغانستانی در ایران باهات رفتار، 

ای آرزوی گم گشته مهمان که هستی؟... 
جانم سلام چطوری تووو😂الهی😂🤣ولی الان دیگه اسمم تو ذهنت مونده ،🤣

مرسی عشقم تو چطوری

اره بخدا تا عمر دارم یادم نمیره 

اصلا دختر دارم شدم اسمش رو میزارم مها

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا حقشونه

ببین حقشون این نیس اونا به امید یه زندگی خوب اومدن 

بله هزارتا مشکلم آوردن تو ممکلت ما ولی

کی مرز هارو باز کرد؟

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

حتی قبل تر از این موضوعات ما جای اونا بودیم چی؟یه دقیقه تصور کن رفتی یه کشور اروپایی و باهات مثل یک ...

والا من یه نفر میشناسم تو اینگلیس زندگی میکنه 

میگه همون دیدی که ما به افغانی ها داریم

اونا یکی دو درجه بهترشو نسبت به ما دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

برای غزه خوراک و پوشاک ارسال شده و میشه منتها گاهی افرادی اجازه نمیدن اینا به دست مردم برسه درضمن کلی بیانه به سازمان ملل ارائه شد برای مردم غزه،اوکراین هم که ریس جمهورش آقای زلنسکی رفت کاخ سفید برای کمک اما کمکش که نکردن هیچ تحقیر هم شد بنده خدا بعدم هیچ کشوری نمیتونه کمک کشور دیگه ای کنه حتی سازمان ملل هم کاری از دستش بر نمیاد ج.نگ یک پدیده دو طرفه هست که فقط و فقط مردم آسیب میبینن درش حتی ا.سراعیلی ها و روس ها هم دچار مشکلاتی هستن نمیشه یک طرفه قضیه رو نگاه کرد 

ما نژاد پرستی نکردیم. اتفاقاتوی هیچ کشوری نمی‌ذارن مهاجران غیرقانونی نفس بکشن.کشور ما همچی بهشون داد ...

منظور صحبت های من قبل این زمان هاس

بعد من طرف افغانستان ها رو نگرفتم و میدونم ایران خیلی بها داده اما من خودم میدیدم که قبل از اینکه بدونن قانونی در ایرانن قضاوتشون میکردن 

ای آرزوی گم گشته مهمان که هستی؟... 
ببین حقشون این نیس اونا به امید یه زندگی خوب اومدن بله هزارتا مشکلم آوردن تو ممکلت ما ولیکی مرز هارو ...

ببین اجی.

ب امیدی اومدن و قانونی ها الان هستن.پ کشور بذارن هرج و مرج بشه؟؟

خو پ چطور کنترل کنن؟

شاید غیرمجازی ک اومد پهبادساز باشه یا هرچیری

کشور ایران اتفاقا راه باز کزد بیان ولی بعضیاشون خیانت کردن.الانم غیرمجازها رو فرستادن برن قانونی وارد بشن..ببخشید کشورای دیه لب مرزش بری زنده نمیمونی ایران خیلی محبت کرد بهشون

برای غزه خوراک و پوشاک ارسال شده و میشه منتها گاهی افرادی اجازه نمیدن اینا به دست مردم برسه درضمن کل ...

چرا واسشون اسلحه میفرستن؟

چرا کشورشون رو به رسمیت نمیشناسن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا دقیقا بیشتر از اونا فکر کن چقدر ما به افغانستانی ها نژاد پرستی میکنیم

اگه اعتراض میکنن مطمئن باش ۹۰ درصدش بخاطر حضورشون توی کشوره وگرنه نژاد پرستی خیلی کم به چشم میخوره بین ایرانیا

پس چرا میگن حقوق سیاه پوستا کمتر از سفیدپوستاس

هیچکس نمیگه،اینا رو از کجاتون میارین خدایی😂بله تا قبل از جنبش های برابری چیز هایی نظیر سرویس بهداشتی ،مدارس،وسایل حمل و نقل عمومی،حتی آب خوری ها... تفکیک میشدن اما در امروز چنین چیزی وجود نداره حتی توهین به یک فرد سیاه پوست جریمه و  ز.ندان داره 

کی گفته جیک نمیزنن و اینکه چرا فکر میکنی برای اوکراین کاری انجام دادن😕؟؟ من اصلا طرفدار هیچ کشوری ن ...

این همه کمک نظامی به اوکراین کرد ندیدی

بعضیا واقعا انگار خوابن نمیبینن دنیا چه خبره

بعدشم ما خبلی افغانی غیرمجاز گرفتن ک اگ اطاعات سپاه نیود لو نمیرفتن چون ن اسم ن خطی ن گذرنامه ای یا حتی آماری ازش نداشتن و راحت فرار میکردن

بعدشم مثلا طرف میاذ ارامش بهم میزنه سر کسی میبرع تا چندماع بعد ب زور پیداش میکنن میبینن غیرمجازه

صاحب دارع این کشور بی صاحب نیست

بسه اینهمه غیرمجاز موندن

برن قانونی بیان ک هیچ کشوری مث ایران مهربان نیست