2777
2789
عنوان

کیا خانواده همسر خودشیفته دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 106 پست
یکم تعریف کنن بقیه کارهاشو

ببین مثلاً اگه ازش گله کنی، میگه تو اشتباه متوجه منظور من شدی، تو عمرش با ابراز پشیمانی و معذرت خواهی بیگانه‌ست، تو هر جمعی میریم، با اینکه از همه نظر یه آدم کاملاً معمولیه، با ۸۲ سال سن، یه جوری خرامان راه میره انگار دختر شایسته‌ی ساله، همیشه ماها رو معطل می‌کنه، بعد جای عذرخواهی یا حداقل توضیح، طلبکارم میشه... اوووه بخوام بگم صبح میشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مثلاً اگه ازش گله کنی، میگه تو اشتباه متوجه منظور من شدی، تو عمرش با ابراز پشیمانی و معذرت خواه ...

میدونم 

چون کل خانواده همسرم غیر مادرشوهرم این شکلی هستن 

خصوصا پدرش

ببین ما در شوهر من ۴۰ سا ل هست هی تیما رستان بستری می شه کلکسیو ن همه مر یضی های ر‌وانی هست ۱ ا دم ف ...

😁😁 اخلاقشون شبیهه. یه غذای جدید که می‌بینه، هی میگه من قبلنا اینو درست می‌کردم، بعد همسر من و باباش ساده، هی میگن کی درست کردی که ما ندیدیم؟ میگه شما یادتون نیست 🤣🤣

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خوب همسرت باورش دارهیا نه

به لطف روشنگری‌های مکرر من ایمانش به مادرش کمتر شده 😁 ولی بازم گاهی دفاع می‌کنه

ما در شوهرت چه‌جور ۱ عمر تحمل کرده ؟

مثل پدرشوهر من ک ی عمر تحمل کرده مثل خودم

من الان دیگه برام مهم نیست از نظر اخلاقی خیلی رشد کردم و اون مهر طلب بودنم رفع شد البته با تحقیق و کلی راه خودشناسی قبلا همش ترس از،دست دادن داشتم وابسته بودم اه حاام از قبلا خودم بهم میخوره

اما الان تکیه گاه من خدای بالاسرم نه خلق خدا چه شوهر باشه چه مادر چه هرکسی

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
شوهرم مادرشم و خواهرش اینجورنطفلی منو پدرشوهرم و دامادشون

ای وااای خدا به داد برسه