2777
2789
عنوان

کیا خانواده همسر خودشیفته دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 106 پست
بازم شده اکس عاقبت بخیر شدی یکم تعریف میکنی

به قصد ازدواج با پسرعموم اوکی شدم(کاش نمی‌شدم)

کلی قول و قرار و حرفای قشنگ و دوتا کادو و کلی خاطره، بهش اعتماد کردم و ..... متاسفانه.........

شرایطش از هر نظر پایین تر از من بود و یعنی داغون بود تاپیک آخرمو بخون، ولی بازم فکر میکرد از من سره که دیگه خانوادش مخالفت کردن و تمام

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

به خد ا اگر ببری

شک دارم 😁 من ۴۵ سالمه، در تمام طول عمرم ندیدم کسی انقد از خودش تعریف کنه. ببین یعنی در هر موردی صحبت کنیم، یه جوری بحثو می‌کشونه به سمتی که از سجایای اخلاقی خودش صحبت کنه 🥴🥴

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم تعریف کن

ببین ما در شوهر من ۴۰ سا ل هست هی تیما رستان بستری می شه 

کلکسیو ن همه مر یضی های ر‌وانی هست 

۱ ا دم فوق چا ق هست که از چاقی کبدش داره از دست می ده بعد از ا ندام و قیافه خودش ۲۴ سا عت تعریف می کنه و می گه پد ر شوهر م کشته مرده شه پد ر شوهرم هم بد بخت همیشه پشم ها ش ریخته 

بعد حتی سا ده ترین چیز ها هم بلد نیست ولی همیشه از هنر های خودش که هیچ‌کس تا حا لا ندیده تعر یف می کنه 

ا صلا و حشت نا ک 

به قصد ازدواج با پسرعموم اوکی شدم(کاش نمی‌شدم)کلی قول و قرار و حرفای قشنگ و دوتا کادو و کلی خاطره، ب ...

پسر عموت رو باید بیشتر می‌شناختی

ارتباط نداشتین قبلا

پسر عموت رو باید بیشتر می‌شناختیارتباط نداشتین قبلا

درحد دیدار توی عروسی اونم به ندرت

فقط توی اینستا حرف می‌زدیم، همه ازش خوب میگفتن خدا لعنتشون کنه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

شک دارم 😁 من ۴۵ سالمه، در تمام طول عمرم ندیدم کسی انقد از خودش تعریف کنه. ببین یعنی در هر موردی صحب ...

شوهرم مادرشم و خواهرش اینجورن

طفلی منو پدرشوهرم و دامادشون

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....