2777
2789
عنوان

قیافه چقد مهمه

359 بازدید | 28 پست

شوهرم پرستاره خونه ماشین داره وضش خوبه

قد۱۷۳

قیافه معمولی دماغش عقابی فک پایینشم جلوه میخواد دماغ و فکشو عمل کنه بهتر میشه

من لرستانی لون تبریزی

دارم دیوونه میشم شما بودین زنش میشدین

من خیلی سرترم از لحاظ قیافه لیسانس مدیریت دارم بیکارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیافه مهم نیس اخلاق و پول مهمه

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

برام مهم نبود الان مهم شده

از منی که تجربه ۱۰ سال زندگی مشترک دارم و الان در شرف جداییم بشنو که قیافه ابدا مهم نیس شاید اوایل باشه ولی بعد تکراری میشه 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

مرد خوب کمه همینو سفت بچسب برو خداروشکر کن زشت نیستتازه دماغ و فک هم عمل کنه خیلی بهتر میشه

چیکار کنم حس میکنم اشتباه کردم درصورتیکه واقعا مرد خوبیه اخلاقش عالیه

برم تراپی درست میشه؟ 

بنظرت چیکار کنم برم تراپی درست میشه؟

نه عزیزم اگه از همه لحاظ خوبه بهش جواب مثبت بده کم کم انقد بهت محبت کنه که بدون توجه به قیافش دلبسته اش بشی

نه عزیزم اگه از همه لحاظ خوبه بهش جواب مثبت بده کم کم انقد بهت محبت کنه که بدون توجه به قیافش دلبسته ...

عقدم عزیزم با عشق ازدواج کردیم الان انگار حساس شدم مقایسه میکنم همش دارم دیوونه میشم

چیکار کنم حس میکنم اشتباه کردم درصورتیکه واقعا مرد خوبیه اخلاقش عالیهبرم تراپی درست میشه؟

مدیتیشن کن

به ویژگی های مثبت همسرت فکر کن

شاد باش بخند قدر جوونیتو بدون

خیلیا دوس دارن جای تو باشن . همسرشون وضع مالی و اخلاقش خوب باشه ولی چهره متوسط 

دوس داشتی شوهر خوشگل ولی اخلاق گند گیرت میومد؟

دوس داشتی شوهرت خوشگل بود و دم به دقیقه موقع بیرون رفتن باید حرص میخوردی فلان دختر و زن بهش نخ ندن