2777
2789
عنوان

مافیا ایتالیایی 😃🫥🎀🎀

672 بازدید | 59 پست

وای فکر کن خالکوبی دار

غیرتی

قد بلد 

خوشتیپ 

جذاببب

(چیزی نیست دوستم خوابیده آمده اینجا اون دیونه درونم رو آروم کنم)

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم فانتزیام ایناس🥺😂

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
مافیا یعنی دقیقا شغلش چیه؟

کار خلاف 

بگم تعلیق میشم🌚

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

خوبه عزیزم اما اونا قاتلن تو میتونی با ی قاتل بری ت رابطه اگر ت هم خط بخوری ت هم می‌میری

وایییی فکر کن اعصبانی بشه چاقو بزاره روی گلوم🎀🎀

میدونم😂🤦‍♀️

خرید و فروش؟

خیلی کار ها خیلیییی

وایییی فکر کن اعصبانی بشه چاقو بزاره روی گلوم🎀🎀میدونم😂🤦‍♀️

وایییی😂

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
وای منم فانتزیام ایناس🥺😂

منمممم

کجا ازینا میفروشن 🤦‍♀️

متوجهم چه حسی داری

من خودم رئیس یکی از کارتلینگ های مواد مخدر مکزیکم

خدا کند انگور ها برسند...جهان مست شود...تلوتلو بخورند خیابان ها...مرز ها مست شوند...برای لحظه ای تفنگ ها یادشان برود دریدن را...کارد ها یادشان برود بریدن را...قلم ها آتش را،آتش بس بنویسند...