2777
2789
عنوان

مافیا ایتالیایی 😃🫥🎀🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 59 پست
یعنی خاککک😂😂😂 عجب فانتزیایی دارید بزرگ بشید حل میشه

۱۹ سالمه🤦‍♀️

حدودا ۵ ماه دیگه ۲۰ ساله میشم

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

متوجهم چه حسی داریمن خودم رئیس یکی از کارتلینگ های مواد مخدر مکزیکم

بیا منو ببر

من مال تو

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منممممکجا ازینا میفروشن 🤦‍♀️

اگه جایی بود به منم بگو😂

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
وایییی😂

اله🥹

یا اسلحه بزاره روی شقیقه م

اگه جایی بود به منم بگو😂

خواهر مگه این که بریم خودمون رو بکنیم برده اونا مارو بخرن😂😂🤦‍♀️

بیا منو ببرمن مال تو

اوه من الان فعلا کلمبیا هستم

اومدم مدئین تا به اوضاع کوکائین یه رسیدگی اساسی داشته باشم

از سفر که برگشتم با هم صحبت میکنیم

خدا کند انگور ها برسند...جهان مست شود...تلوتلو بخورند خیابان ها...مرز ها مست شوند...برای لحظه ای تفنگ ها یادشان برود دریدن را...کارد ها یادشان برود بریدن را...قلم ها آتش را،آتش بس بنویسند...

اوه من الان فعلا کلمبیا هستماومدم مدئین تا به اوضاع کوکائین یه رسیدگی اساسی داشته باشماز سفر که برگش ...

وایییی🥹🥹🥹

منو یادت نرهههه

وگرنه لباس باز میپوشم میرم بیرون

از اونا که تنها دختر گروهشون تویی،بعد رئیس عاشقته

تو رو رقیب میدزده و نزدیک ۴۰ تا ماشین مشکی ضد گلوله میان که تو رو نجات بدن😭😭😭

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

وایییی🥹🥹🥹منو یادت نرههههوگرنه لباس باز میپوشم میرم بیرون

باشه😂😂😂

خدا کند انگور ها برسند...جهان مست شود...تلوتلو بخورند خیابان ها...مرز ها مست شوند...برای لحظه ای تفنگ ها یادشان برود دریدن را...کارد ها یادشان برود بریدن را...قلم ها آتش را،آتش بس بنویسند...

هعی منم از این خیال پردازیای ک.. دارم ولی من رو ینفر کراشم .😂😂

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

از اونا که تنها دختر گروهشون تویی،بعد رئیس عاشقتهتو رو رقیب میدزده و نزدیک ۴۰ تا ماشین مشکی ضد گلوله ...

وای وابیییییی ارهههههه 

منم لجباززززززز

وای یعنی عاشقتم

من برم ذوق کنم

هعی منم از این خیال پردازیای ک.. دارم ولی من رو ینفر کراشم .😂😂

من دوست پسرم دارم😂