2777
2789

خودم بی ریاضیم صفره عنوان اینو زدم تا بیایید 

مسئله: حدس کولاتز تعمیم‌یافته (Generalized Collatz Conjecture)**  

تابع \( C_k(n) \) را به صورت زیر تعریف کنید 

\[

C_k(n) = 

\begin{cases} 

\frac{n}{k} & \text{if } n \equiv 0 \ (\text{mod}\ k), \\

(k + 1) \cdot n + 1 & \text{otherwise.}

\end{cases}

\]  

**سوال:** ثابت کنید یا رد کنید که برای هر عدد طبیعی \( k \geq 2 \) و هر عدد طبیعی \( n \)، دنباله‌ی تولیدشده توسط \( C_k(n) \) همیشه به ۱ ختم می‌شود.  

برا رفیقمه

از دنباله متنفرم،پنج سال درس خوندم دنباله رو نفهمیدم

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

کدوم درس کدوم پایه اس

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای پاسخ به این سوال، ابتدا باید تعریف دقیق تابع یا دنباله‌ی \( C_k(n) \) را بدانیم. از فرمت سوال به نظر می‌رسد که شما به دنباله‌ای اشاره دارید که مشابه دنباله‌ی کولاتز (Collatz sequence) است ولی با یک تغییر پارامتری به نام \( k \). 

در صورتی که منظور شما تابعی مانند این باشد:

- اگر \( n \) زوج باشد، آن‌گاه \( C_k(n) = \frac{n}{2} \)

- اگر \( n \) فرد باشد، آن‌گاه \( C_k(n) = kn + 1 \)

این تعریف برای \( k = 3 \) همان تعریف کلاسیک دنباله کولاتز است که هنوز اثبات نشده که برای همه‌ی اعداد طبیعی به ۱ ختم می‌شود.

🧠 حالا بیایید بررسی کنیم:

بررسی برای مقادیر مختلف \( k \):

- برای \( k = 3 \) (کولاتز): هنوز اثبات عمومی برای ختم شدن به ۱ وجود ندارد، اما هیچ عددی یافت نشده که باعث شود دنباله به ۱ نرسد.

- برای \( k > 3 \): هرچه \( k \) بزرگ‌تر باشد، وقتی به عددی فرد برسیم، ضرب آن در \( k \) دنباله را سریع‌تر رشد می‌دهد، و ممکن است در بعضی موارد دنباله به بی‌نهایت میل کند.

- برای \( k = 2 \): بررسی‌ها نشان داده که برخی دنباله‌ها به چرخه‌های غیر از ۱ ختم می‌شوند، بنابراین گزاره‌ی مطرح‌شده رد می‌شود.

📉 نتیجه:

به طور کلی نمی‌توان گفت که برای هر \( k \geq 2 \) و هر \( n \) دنباله‌ی \( C_k(n) \) همیشه به ۱ ختم می‌شود. به ویژه برای \( k \geq 2 \) بزرگ‌تر از 3، می‌توان نمونه‌هایی یافت که دنباله به بی‌نهایت رشد می‌کند یا به ۱ نمی‌رسد.

اگر بخواهی می‌تونم با کدنویسی دنباله‌ات رو برای چند مقدار بررسی کنم و نتیجه رو بصری نشون بدم. دوست داری؟ 😄

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

ریاضی

کدوم پایه🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱