2777
2789

بهم میگن چله داری سقط می‌کنی

من تو سی سالگی عروسی کردم شوهرم 36 بود یک‌سالگی جلوگیری کردیم ولی بعدش اقدام میکردم و نمیشد ، تا بعد یک سال و نیم حامله شدم، سه ماهم بود که رفتم غربالگری گفتن بچه تو 9هفته قلبش ایستاده(همزمان هم مادرم فوت کرد حال روحیم افتضاح)

چند ماه بعدش باز اقدام کردم نشد یکی از دوستام گفت شاید چله داری برو پیش سید چله بری کن

من هم رفتم چون سید بود تعریفش شنیده بودم که قرآنی دعا میکنه و دعاهای بد نمیکنه رفتم و دعا داد گفت بعد سه ماه حامله میشی

سه ماه بعد تو ۳۵ سالگی حامله شدم و هر ماه میرفتم پیش سبد دعای جلوگیری از سقط میداد

بچه م ۹ ماه بعد به دنیا اومد اما وقتی به دنیا اومد خیلی مشکلات ریز داشت که نمی‌خوام عنوانشان کنم خداروشکر الان غیر یه مشکل قلبی غیر مهم، مشکلی نداره

ولی من همش عذاب وجدان داشتم که من چرا رفتم دعا گرفتم و به غلط کردن افتاده بودم

(ادامه تاپیک بعد)

بعد ۳ سالگی پسرم اقدام کردم و هرچی اقدام میکردم و دوا و دکتر و آی یو آی نشد ، تا اینکه بهمن حامله شدم ، تاپیکای قبلیم هست، حاملگی هتروتوپیک(یه جنین خارج رحمی یه جنین داخل رحم)

خارج رحمی که سزارین کردم درآوردم داخل رحمی هم همه چیزش خوب بود اما غربالگری که رفتم دقیقا مثل اولی گفتن ۹ هفته قلبش ایستاده

دیگه حال روحیم افتضاح اندر افتضاح

پیش یه سید سرکتاب باز کردم گفت تو چله داری همزاد داری تا چله بری نکنی حامله نمیشی اگر بشی هم سقط میشه گفتم دارم یدونه گفت حتما برای اونم چله بری کردی

الان به خدا موندم چیکار کنم ،، از طرفی بخاطر اون مشکلات تولد پسرم از چله بری ودعا میترسم، از طرفی هم بچه می‌خوام و به حرف سید باشه یا نمیشم یا سقط میشه

اینم بگم همه چیز امتحان کردم چه دعاها و چله های قرآنی که نگرفتم گفتم خدا فقط از خودت می‌خوام ، کربلا رفتم مشهد رفتم نذر کردم اما نشد که نشد، یعنی شد ولی نموند

پسرم خیلی تنهاست و سنم هم بالاست ۴۱و ۴۶ آیم میگم مگه چندسال دیگه بالا سرش هستیم حداقل یه خواهر برادر داشته باشه تنها نباشه

ببخشید طولانی شد

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز