2777
2789
عنوان

بنظرتون دروغامو به پارتنرم بگم

124 بازدید | 8 پست

ما یکی دو ماه دوستیم و بخاطر اینکه زشته و گفتم شاید باهم اوکی نشیم من فامیلی و ادرس خونه مادری و مادربزرگمو دادم که ی محله عالیه بعد الان خب باهم خیلی اوکیم،بنظرتون بهش بگم؟البته مامان بزرگم خیلی وقته رابطش باهام بهم خورده و پیششون نمیرم این مدتم ی جا دیگه میومد سراغم

پارتنرمم خیلی بد دل و شکاکه همینطوری هم بهم اعتماد نداره و میترسم بهش بگم و اینکه خونه خودمون ی محله خیلی بده که ی بار اومد اونجا گفت از اینجا متنفرم و از این حرفا!

حالا میگید چیکارکنم واقعیتو بهش بگم یا خونه اون یکی مادربزرگم رفته چند کوچه اون ورتر بگم جابه‌جا شدیم و بار کردیم؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی تمومش کن

با توجه به این که میگی بددل هم هست این رابطه دیگه درست بشو نیست

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خط اولو خوندم بقیشو نخوندم

اون چه بدبختیه گیر تو افتاده. 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

تقصیر دروغا خودمه😂 ولی خب شهر کوچیکه نمیشد ادرس خونه فامیلمو به همه بگم

اونو نگفتم

خط اول که گفتی چون زشته...

خو اخه براچی باهاش رفتی تو رابطه؟اونم گناه داره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱