2777
2789

سه روز گذشته آغاز عمل من 

فردا میرم واسه برداشتن تامپون و دو روز بعد هم برداشتن گچ 

بنظرتون این کلافگی و درد و ... تا زمان برداشتن گچه ؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من درد نداشتم سوزش داشتم موقع خواب دو روز اول اذیت شدم بعد برداشتن تامپون اوکی شدم مبارکه

سلامت باشی 

پس تامپون بردارم میتونم حرف بزنم و نفس یکشم؟

تو این اوضاع پ.. هم شدم 😓

چرا کلافه ای مشکلت چیه ؟ منم عمل کردم اما خب کلافگی اینا نداشتم درد هم نداشتم البته درد فقط واسه نیم ساعت بعد از عمل بود و بعد اون خوب بودم.  تنها مشکل من غذا خوردن بود ک خیلی اذیت میشدم . چون سوپ و غذاهای اینجوری اصلا دوس ندارم .

هرچه کنی به خود کنی گرچه زیاد و کم کنی .... 

چرا کلافه ای مشکلت چیه ؟ منم عمل کردم اما خب کلافگی اینا نداشتم درد هم نداشتم البته درد فقط واسه نیم ...

خب همه ش باید دراز بکشم 

نمیتونم حرف بزنم 

نمیتونم نفس بکشم این گو رو بینی م نمی‌زاره ، کلافه کننده س دیگه 

ای وای چرا عفونت کرد ؟؟

من از راه دور میرفتم تهران. باید بخیه هام مثلا سر دوهفته میکشیدم نشد زودتر برم. عفونت کرد. و اینکه برگردم هیچوقت عمل نمیکنم. به عوارضش نمی ارزه. با اینکه دکترم دکتر مطرح تهران بود

سلامت باشی پس تامپون بردارم میتونم حرف بزنم و نفس یکشم؟تو این اوضاع پ.. هم شدم 😓

اره من دهنم خشک میشد وسط خواب سر همون میپریدم اما بعدش اوکی شدم همه چی هم خوردم اصلا رعایت نکردم😂

بهتر پریود شدی من به خاطر داروها عقب انداختم

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

اره من دهنم خشک میشد وسط خواب سر همون میپریدم اما بعدش اوکی شدم همه چی هم خوردم اصلا رعایت نکردم😂به ...

پس تامپون بردارم خوب میشم 

من فکر کردم تا وقتی که گچ رو بینی م باشه اوضاع همینه 

نه بابا کجا بهتره سرم و نمیتونم پایین بندازم 

خب همه ش باید دراز بکشم نمیتونم حرف بزنم نمیتونم نفس بکشم این گو رو بینی م نمی‌زاره ، کلافه کننده س ...

الهی عزیزم 

مجبور نیستی همش دراز بکشی پاشو راه برو یا حتی پاشو بشین فقط سرتو بگیر بالا .. بابت از بینی نفس کشیدن هم راحت میشی به زودی خونسرد باش و به ابن فک کن یه تغییر طوفانی در راهه

از قدیم میگن بُکُش خوشگلم کن دیگه😉😉

مبارک باشه بینی جدیدت عزیزم 

هرچه کنی به خود کنی گرچه زیاد و کم کنی .... 

2790
2778
2791
2779
2792