2777
2789
عنوان

این رفتار نرماله

86 بازدید | 7 پست

فرض کنید شوهرتون کار کامپیوتری داره ی سری متنو میخواد ورد کنه بلد نیست. بعد بهش بگین اوکی بیا برا من بفرست من برات فایل میکنم( مطالب حقوقی بود)

بعد شما فایلش کنین و بفرستین. بعد دو روز ببینین متنایی ک فرستاده تا شما وردش کنین رو دوطرفه پاک کرده

ب نظرتون نرماله؟

من خیلی ناراحت شدم...

خیر 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

این چند وقت باهاش یکم سرد رفتار کن و اگه متوجهش شد و پرسید چی شده بهش همین قضیه رو بگو و من منتظر باش برات توضیح بده و در تمام مدتی که باهاش داشتی راجب این قضیه صحبت میکنم آروم و مهربون باش این خیلی مهمه چون اگر با عصبانیت و داد زدن پیش رفت دعوا هی بزرگ و بزرگ تر میشه پس خیلی مهربون و آروم باش ♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پاک کرده تو که یه بار دیدی دیگه ..کسی پاک میکنه که طرف ندیده باشه متنا رو

منم همینو میگم

بهش گفته بودم چرا پاک کردی گفت نه چیزی نیست

انقدر بی اعتماده؟

این ماده و قانونا ب چ درد من میخورن اخه

منم همینو میگمبهش گفته بودم چرا پاک کردی گفت نه چیزی نیستانقدر بی اعتماده؟این ماده و قانونا ب چ درد ...

عزیزم شاید کلا پاک کرده که مثلا گوشی دست کسی میوفته یا خدایی نکرده گوشی رو میدزدن و اینا مثلا اطلاعات دیگه اونجا نباشن چون میگید دوطرفه پاک کرده دیگه 

سه ساله عقدم دعا کنید زودتر بریم سر خونه زندگیمون

عزیزم شاید کلا پاک کرده که مثلا گوشی دست کسی میوفته یا خدایی نکرده گوشی رو میدزدن و اینا مثلا اطلاعا ...

فایلی ک فرستادم بود

فقط متنارو پاک کرده

چند بار این کاراشو تکرار کرده