ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نزار کسی نظرش رو بهت قالب کنه....هر آن چیزی که خودت دوست داری انجام بده...نزار حسرت کاری تو عروسین به دلت بمونه....خوش بگذرون ....سعی کن عالی بسازیش واسه خودت....نه مثل من که خواهر های افریطه یه عوضیش که انشالله خیر از زندگیشان نبینن کاری کردن بدترین شب زندگیم بشه جوری که تاحالا بخدا یک بار هم فیلم عروسیمو ندیدم.....من فقط نفرینشون میکنم بی شرف هارو
اره منم نامزدیمو اصلا دوس نداشتم و هیچیم خوب نبود میخوامبرا عروسی سنگ تموم بزارم برا تو چیکار کردن ...
دخالت تو همه چیز......شوهرم وضع مالی خوبی داره میتونست برا عروسیم سنگ تموم بزاره ولی خواهرانش نزاشتن از روی حسادت.....دخالت تو منوی غذا بگیر تا تو انتخاب تالار و دسته گل...دیجی....غیره........ولی خوب من نامزدم مفصل بود و برای نامزدم هم ۱۰۰۰نفر دعوتی داشتیم نامزدیم اونا نزاشتم دخالت کنند و نامزدیم عاااااالی بوذ ولی دیگه واسه عروسیم از حسادت هر کاری کردن .....