2777
2789
ولی ما کجا اینا کجا ۱۵ سالگی ما کجا ۱۵ سالگی این کجامن ۱۵ سالم بود اونقدر درس میخوندم تیزهوشان قبول ...

اره واقعا 

من خیلی دلم میسوزه براش 

این پنج سال دیگه قراره چی بشه ؟؟؟🥲

دختری که سر کلاس باید حواسش به درس معلم باشه نشسته سناریوی زاییدن میچینه تو ذهنش چی میخواد بشه

🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلی زن باردار وشیرده هست اینجا چقدررر این بچه دل سوزونده ...با شوهرم دعوام شد فلان شد و... الکی دروغ ...

باور میکنی از اول فهمیدم فیک با اون کاربری فزوعی اوایل شک داشتم میگفتم شاید اشتباه کنم تا رسید به زایمانش میگفت زایمان کردم بعد یکسره تو سایت بود فکر کنم همون روزا یکی فهمید این فیک براش تاپیک زد این یکسره تا شب چت کرد همونجا قشنگ مطمئن شدم

کاربری دیگه ش هم آلبالو زرنگ بود چی بود نمیدونستم همین فزوعی هست اونم فهمیدم فیک که بعد افسانه بنده خدا گفت اینا یکی هستن  چقدر اذیتش کرد اخه

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
اره واقعا من خیلی دلم میسوزه براش این پنج سال دیگه قراره چی بشه ؟؟؟🥲دختری که سر کلاس باید حواسش به ...

ایشالا خدا به راه راست هدایتش کنه تا این هوش و زرنگی که بهش داده رو بتونه تو راه درست استفاده کنه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

می رفت پستا واسه 6 ماه قبلِ افسانه رو پیدا می کرد براش گزارش می زد

کلی تعلیقش کرده بیچاره رو 

با کاربریای فیکش برا اینو اون  گزارش میزده تعلیق میشدن این کیف میکرد 

جلوی خودمو خیلی گرفتم فحشش ندم💔😑😂

🫡

کلی تعلیقش کرده بیچاره رو با کاربریای فیکش برا اینو اون گزارش میزده تعلیق میشدن این کیف میکرد جلوی ...

تاپیک ۵ خرداد افسانه رو ببین این اومده چقدر چرت پرت گفته اخه چقدر این بشر رو داره 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
باور میکنی از اول فهمیدم فیک با اون کاربری فزوعی اوایل شک داشتم میگفتم شاید اشتباه کنم تا رسید به زا ...

اصلا نوع تایپش مشخص بود بچه اس ...واجب بود انگار برا موندن تو این سایت چرت وپرت بگه ادای بزرگارو دربیاره😕

🫡

نمی دونم بهار که تاپیک غذا می زنه دید

یه بار یه تاپیک عجیب طبق معلوم زده بود با الییم فکر کنم با اون کاربری یه نامزد خیلی پولدار داشت 

بعد من بهش گفتم میگن تو فیکی راسته؟ برگشت گفت نههه نینیار آی پی چک کرده من فزوعی نیستم 

کارما پس داد الان نینیار آی پی ها رو چک کرده دیده یکیه😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

چقد یه نوجوان میتونه بی هدف و علاف باشه که اینهمه کاربری تو نی نی سایت داشته باشه و دم به دقیقه تاپیک دروغ بزنه، دم اون کاربری که حیثیتش رو برد و دستش رو، رو کرد و تمام کاربریهاشو ریخت رو آب، بسیار گرم 👏👏👏👏

بله افسانه خانم چون مچ فزوغی گرفت @شانزدهمین_کاربری‍

فقط وقتی که عکس از دخترش میخواستیم تا ثابت کنه فیک نیست

عکس یه پسر بچه ی شش ماهه گذاشت گفت این دخترم لنا یک ماهشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بعد عکس هم قدیمی بود

یاسی عکسُ داره فک کنم