2777
2789
عنوان

میشه منو روشن کنین لطفاً کمکم کنید

100 بازدید | 10 پست

آقا من هدفم دندانپزشکی ه برای سال بعد شرایطمم بخوام بگم قبلا مشاور گرفتم کمکی بهم نکرده همون کارو خودمم میتونم انجام بدم، اما ی چیز دیگه م هست قلم چی. 

سه سال قلم چی بودم دریغ از اینکه یبار مثل آدم بخونم، ترازمم ۵۷۰۰ اینا بود 

دیگه م برام شرکت نمیکنن با این وجود بنظرتون مشکلی نداره خودم ازموناشو توی خونه بزنم و با درصد جلو برم در ضمن کتابم برام هیچی نخریدن کتابهای داداشمه مال سال ۹۸/۹۸ اوکیه؟

خودمم متولد ۸۶م

کتابای ۹۸ قدیمیه. ترجیحا کتاب جدید بگیر(حالا دست دوم بود عیبی نداره اما مال دو سال احیر باشه بهتره)

ازموناشم میتونی تو خونه بزنی اما شرایطو شبیه سازی کن. دراز نکشی بزنی. روی صندلی بشین مقنعه سرت کن اب بزار کنارت طبق تایم ازمون بده درصد بگیر. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتابای ۹۸ قدیمیه. ترجیحا کتاب جدید بگیر(حالا دست دوم بود عیبی نداره اما مال دو سال احیر باشه بهتره)ا ...

نمیدونم چی بگم بهشون آخه قبول کنن بخرن می‌دونی چقدر در میاد؟؛!!!🥲🥲🥲💔💔💔💔💔💔

کتاب دست دوم ۱۴۰۰ به بعد و بخر 

ویرایش های جدید سوال های جدید دارن.

یعنی چی دیگه برات شرکت نمیکنن ؟ بخاطر پولش نمیزارن آزمون بدی؟ من خودم بورسیه کردم آنلاین تو همون تایم تو لپتاپ آزمون میدادم رایگان بعدش تراز و رتبه ام حساب میشد فک کنم بشه آنلاین بورسیه کنی خودتو گلم.منم وقتی پشت کنکور بودم دیگه کتاب برام نخریدن رفتم انقلاب کتاب های نو که بقیه استفاده نکرده بودن و خریدم. البته الانم نو موندن😂

کتاب دست دوم ۱۴۰۰ به بعد و بخر ویرایش های جدید سوال های جدید دارن.یعنی چی دیگه برات شرکت نمیکنن ؟ بخ ...

اره بخاطر پولش میشه مگه آنلاین بورسیه شم؟

شرایطی نداره؟

اگه نمیخرن که اشکالی نداره گلم

پی دی اف هاش هستن 

نفر اول کنکور انسانی نمیدونم سال چند بود نیکوکار بود اسمش با همین پی دی اف شده بود نفر اول کنکور توهم میتونی 

من ساغرم دانشجوی رشته زیبای دِرماتولوژی(پوست و مو) هنوز کلی راه تا به اخرش برسم ولی باز ارزششو داره🤍🌱

اره بخاطر پولش میشه مگه آنلاین بورسیه شم؟شرایطی نداره؟

نه فک نکنم. من والا پولشو میدادن ولی دیگه خودم خجالت میکشیدم ده تومن بگیرم ازشون به یکی از دوستامم گفتم اون خودشو بورسیه کرد بزن تو سایتش فک کنم راهنمایش هست