2777
2789
عنوان

خیلی گیج شدم

37 بازدید | 3 پست

من ی مدت حالم اوکی نبود با یه پسر صحبت میکردم که اصلا نه شرایط ازدواج داشت ن گذشته جالبی ترک شده بود و راجب این صحبت می‌کرد و می‌گفت دنبال اینه از ی نفر حس بگیره خلاصه گذشت ما کم کم اوکی شدیم ولی روش حساب نمیکردم میخواستم کات کنم تا گذشت هی حرفایی از عاشقی و بری من میمیرم میزد می‌فهمیدم چقد شخصیت ضعیف و منفی ای داره و ایندهم ک نداره خلاصه گذشت من بهش نزدیک شدم وابسته شدم حساس شدم اونم بیخیال شد کم کم ولی ب منم حس عذاب وجدان میداد ک نرم خلاصه ی مدت طولانی با حس بد موندم باهاش و تحمل کردم تا تصمیم گرفتم تموم کنم بلاکش کردم باز پیداش شد و حرفای مسخره زد بلاکش کردم باز .بااینکه می‌دونم آدم خوبی نبود ولی بعضی وقتا فکر میکنم کارم درست بوده یانه من باهاش اصلا آرامشم نداشتم ولی الآنم نمی‌دونم چیکار کنم ک ذهنم مشغول نباشه دوس دارم فراموش کنم این مدتو چون من از همون اول نمیخواستمش یهویی وابسته شدم الآنم یه حس بد دارم خیلی گیجم

چند وقت باهاش بودی خبری ازت گرفته

یه سال و نیم باهاش بودم ی ماه پیش کات کردیم بعد سه هفته پیام داد باز 

ما خیلی باهم مشکل داشتیم 

الآنم خودم کات کردم ولی نمی‌دونم چرا بهش فکر میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان