maryaooo555 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 436 عنوان تکواندو کارا بیاین سوال دارم 57 بازدید | 7 پست سلام من ۱۷ سالمه کمر سبز هستم تا الان مسابقه ای نرفتم خواستم بدونم برای مربی شدن باید برم مسابقه اصلا شرایط مربی شدن چیه چندساله میتونم مربی بشم؟ می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 1404/05/03 | 16:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهم_میگن_پرنسس عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 5036 استارتر اگه دهنمو صاف نميكني ميخام يه پست بزارم برات🦦🤍
rozhan_asnta عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7117 عزیزم من دان ۳ مشکی دارم ولی ترکش کردم اول اینکه کمربند دان ۳ تا ۴ رو حتما باید داشته باشی و سنت هم بالای ۲۴ سال باید باشه گلم 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
rozhan_asnta عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7117 البته که باید اصول مبارزه و داوری و... رو هم بلد باشیتازه مسابقه استانی از سبز شروع میشه فعلا راه داری 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
maryaooo555 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 436 عزیزم من دان ۳ مشکی دارم ولی ترکش کردم اول اینکه کمربند دان ۳ تا ۴ رو حتما باید داشته باشی و سنت هم ... آها من فکر میکردم سنم باید پایین باشه که مربی بشم پس یعنی دیر نیست میتونم؟ می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟!
maryaooo555 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 436 البته که باید اصول مبارزه و داوری و... رو هم بلد باشیتازه مسابقه استانی از سبز شروع میشه فعلا راه دا ... اره از سبز شروع میشه ولی استاد ما فقط مشکی هارو مسابقه میبره می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟!
rozhan_asnta عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7117 آها من فکر میکردم سنم باید پایین باشه که مربی بشم پس یعنی دیر نیست میتونم؟ اره بابا اگه بزرگسالین که خیلی شانستون بیشتره واس مربی شدن و زودتر کمربند گرفتن فقط سعی کن همیشه همراه استادت باشی و مسابقات و تا حد امکان بری چون واقن حضورتون تاثیر داره 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
rozhan_asnta عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7117 اره از سبز شروع میشه ولی استاد ما فقط مشکی هارو مسابقه میبره شاید هنور مسابقه ای بهش نرسیده که بهتون اطلاع بده ولی در کل از سبز به بعد باید مسابقه برن 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍