2777
2789
عنوان

دختره یه دهاتی😐😐😐😐😐😐عجب

1725 بازدید | 67 پست

واقلا ناراحت شدم دخترا😅💔بیاید یدقه

خونه ما کلا 10 دقیقه تا شهر فاصله داره

بهش میگن روستا ولی هر چیزی که تو شهر وجود داره باشگاه کافه داروخونه و.... همه چیز توش وجود داره و کلا فاصلش با مرکز شهر 10 دقیقس

دیروز با دوستم رفته بودم پارک گفتم اینجا پارک خوبی نیست! گف چرا؟ گفتم اخه پسرای بی لول و دعوایی میان اینجا بدم میاد

یهو برگشت گف مگه خودت مال دهات نیستی کجا زندگی میکنی اخه😐مال دهاتی دیگه

بش گفتم محل زندگی من ک گاو گوسفند نداره هر چیزی ک تو شهر هست پیش ما هست

گف نه اونارو جاده اصلی هستن

گفتم چ ربطی داره تو الان کافه کنار خونته؟ خب شما هم رو جاده اصلی دارید😂

واقعا ناراحت شدم ازش... 

منم بش گفتم مهم محل زندگی نیست سبک زندگیه ک من لاکچری زندگی میکنم!

من واقعا هم بهتر از اون لباس میپوشم هم خرج میکنم اون خودش مث دهه شصت لباس میپوشه من با مد روز پیش میرم 😑💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو دهاتیم ولی بی لول نیستم من میرم تو بمون با پسرایی که دوس داری لاس بزن

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

چرا اینقده حساسی و استانه تحملت پایینه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

حالا گاو و گوسفند هم باشه میدونی گاو و گوسفند چقدر گرونه و اونایی که دارن پولدارن ولی ما چی تو شهر هم مستاجریم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

کاش من دهاتی بودم حداقل یه شیر و ماست سالم میرسید دستم خیلی دلم میخواد 💔💔💔

عزیزم ما اصلا از اون دهاتایی نیستیم ک شیرو ماست دارن😑😂اصلا گاو گوسفند نداریم همش ماشین و خونس فقط بش میگن روستا

به نظرم این دوست رو بذار کنار

این رسما قصدش توهین و تحقیرت بود برداشت من این بود شاید هم اشتباه کنم 

و اصلا محل زندگیتون گاو و گوسفند هم داشته باشه اصلا یه روستای دور یا کم امکانات هم باشه چیزی برای تحقیر و تمسخر نیست این همه آدم تو اینجور روستاها زندگی میکنن که به عنوان یه انسان محترم و ارزشمند هستن 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

توی قرن جدید هنوز دهاتی میکنن به قول سعدی میگه فرق انسان ها توی ادبشون هست نه محل زندگی و چیزای دیگه 

با افتخار بگو دهاتیم

این کاربر هیچگونه شوخی با شما ندارد