2777
2789
عنوان

دختره یه دهاتی😐😐😐😐😐😐عجب

| مشاهده متن کامل بحث + 1725 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان من داشتم دقیقا به همین فکر می کردمادما نسبت به یه پارک رندوم اینجوری موضع دفاعی نمی گیرندوستش ا ...

بله دقیقا درسته .دوستش مقابل به مثل کرده .

هر دو بد گفتن .

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

چ ربطی داره؟ مگ من چی گفتم الان

عزیزم الان یکی گفته ماست و شیر تازه انگار اگه روستاتون اونجوری باشه بی کلاسه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چقده بیشعور بوده

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان من داشتم دقیقا به همین فکر می کردمادما نسبت به یه پارک رندوم اینجوری موضع دفاعی نمی گیرندوستش ا ...

عزیزم اون پارکه تا محل زندگی دوستم فاصله داره زیاد.... اونقد نزدیک نیس ک فک کنه راجب محل زندگیش میگم

بعضیا کلا عقلشون ناقصه😐

ینی چی که دهاتی هستی  مگه دهاتیا چه مشکلی دارن 

واقعا متاسفم برا اونایی که فک میکنن  دهاتیا کم و کسری دارن از فرهنگ و  نژاد

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

عزیزم ما اصلا از اون دهاتایی نیستیم ک شیرو ماست دارن😑😂اصلا گاو گوسفند نداریم همش ماشین و خونس فقط ...

اگ گاو و گوسفند ندارین پس چ جوری روستائیه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اگ گاو و گوسفند ندارین پس چ جوری روستائیه

عزیزم اون روستاهایی ک شما میگید 2.. 3 ساعت با شهر فاصله دارن 

روستای ما اطراف شهره و کلا 10 دقبقه فاصله داره

گاو گوسفند نداریم همش خونه و ماشین و مغازس و فروشگاهه

فقط جز شهر حساب نشده هنوز چون هنوز امکاناتش تا اون حد مث شهر زیاد نشده

عزیزم اون پارکه تا محل زندگی دوستم فاصله داره زیاد.... اونقد نزدیک نیس ک فک کنه راجب محل زندگیش میگم

خودت چندتا کامنت بالاتر گفتی نزدیک خونشون بود الان میگی فاصله داره زیاد

حرفتو عوض می کنی و تو فضا مجازی به اینجور روایت ها اعتباری نیست

در کل به نظر میاد جفتتون خیلی درگیر مقایسه و لول پایین لول بالا و این چیزا هستین

اعتماد به نفستون پایینه و موضع دفاعی دارید نسبت به جایی که توش زندگی می کنید.

با افزایش عزت نفس همه این مسائل حل میشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

راست گفته دیگه چرا ناراحت میشی

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.