2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 40 پست
من با ۷۰۰۰ دعوت نشدم بنظرم وقتتو هدر نده مخصوصا اینکه تو متاهلی

نگرانم نکن...

من مشکلم فقط دعوت ب مصاحبه اس 

وگرنه خود مصاحبه رو قبول میشم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس ی حرفه یاد بگیر ناخن یا مژه

خانوادم و خود همسرم مخالف صددرصدی ارایشگری ان

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

چرا فیش حقوقیشو مگه ندیدی؟والا خواستگار من که خودش فیش حقوقیشو بهم نشون داد اصلا نخواسته بودم

چرا فیششو اورد برام

پارسال بدون کسریات با یک وام 16 میگرفت

ی وام باهم گرفتیم و بیمه ماشینش جمعا میشه 4 تومن

و این یعنی همون 12 تومن

ولیییی امسال گفتن افزایش خورده ولی نخورده اصلا

نگرانم نکن...من مشکلم فقط دعوت ب مصاحبه اس وگرنه خود مصاحبه رو قبول میشم

خب دیگه

ب امید فرهنگیان نشین اصلا ک بگی شاید 

باید صدتو بزاری با کلی تلاش

رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن❤️‍🩹

چطوری خود مصاحبه رو قبول میشی ؟ به منم بگو😭😂من دعوت به مصاحبه شدم ولی خب قبول نمیشم

بخاطر شرایطم(تاهل و جانبازی نامزدم)

و زبون و اطلاعات خودم

چقدر خوب اگه ۲۵ درصد اینا بدن خیلی تأثیر داره نگفتن چقدر میدن؟

نه والا مشخص نیس