آیلین_ali مدیر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14871 عنوان حالم خیلی بده | مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 40 پست فهمیدم حقوقش واقعا همون 12 تومنه و زیاد افزایشی نداشتهما وام ازدواجم بگيريم 6 تومن میشه قسط اونبهش گفتم روال همینه؟شغل دومی چیزی؟گفت صددرصد ک روال همینهکاش عقد نکرده بودم تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣ 1404/05/03 | 14:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a13b14 عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 6255 من پول ندارم ک اتکا ی فروشگاه برا نظامیاس ب ازار هر نفر ماهی 600 میدن میشه وسیله یا مواد خوراکی خرید ... میدونممتظورم اتکا یعنی تکیه به حقوق تو در اینده
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14871 من با ۷۰۰۰ دعوت نشدم بنظرم وقتتو هدر نده مخصوصا اینکه تو متاهلی نگرانم نکن...من مشکلم فقط دعوت ب مصاحبه اس وگرنه خود مصاحبه رو قبول میشم تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14871 پس ی حرفه یاد بگیر ناخن یا مژه خانوادم و خود همسرم مخالف صددرصدی ارایشگری ان تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
دختربهمنی۳۴ عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5923 چرا فیش حقوقیشو مگه ندیدی؟والا خواستگار من که خودش فیش حقوقیشو بهم نشون داد اصلا نخواسته بودم
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14871 چرا فیش حقوقیشو مگه ندیدی؟والا خواستگار من که خودش فیش حقوقیشو بهم نشون داد اصلا نخواسته بودم چرا فیششو اورد برامپارسال بدون کسریات با یک وام 16 میگرفتی وام باهم گرفتیم و بیمه ماشینش جمعا میشه 4 تومنو این یعنی همون 12 تومنولیییی امسال گفتن افزایش خورده ولی نخورده اصلا تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
amalmahal عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 1854 نگرانم نکن...من مشکلم فقط دعوت ب مصاحبه اس وگرنه خود مصاحبه رو قبول میشم خب دیگهب امید فرهنگیان نشین اصلا ک بگی شاید باید صدتو بزاری با کلی تلاش رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن❤️🩹
amalmahal عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 1854 خانوادم و خود همسرم مخالف صددرصدی ارایشگری ان هیچی پس با همون ۶ تومن باید سر کنی رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن❤️🩹
wanderlust عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5564 نگرانم نکن...من مشکلم فقط دعوت ب مصاحبه اس وگرنه خود مصاحبه رو قبول میشم چطوری خود مصاحبه رو قبول میشی ؟ به منم بگو😭😂من دعوت به مصاحبه شدم ولی خب قبول نمیشم
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14871 چطوری خود مصاحبه رو قبول میشی ؟ به منم بگو😭😂من دعوت به مصاحبه شدم ولی خب قبول نمیشم بخاطر شرایطم(تاهل و جانبازی نامزدم)و زبون و اطلاعات خودم تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
wanderlust عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5564 بخاطر شرایطم(تاهل و جانبازی نامزدم)و زبون و اطلاعات خودم چقدر خوب اگه ۲۵ درصد اینا بدن خیلی تأثیر داره نگفتن چقدر میدن؟
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14871 چقدر خوب اگه ۲۵ درصد اینا بدن خیلی تأثیر داره نگفتن چقدر میدن؟ نه والا مشخص نیس تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣