2777
2789

خودم دیشب خواب پارتنرم رو دیدم که تو جنگل بودیم بعد تو یه قایق بالای کوه همو ماچ می کردیم😂 بعد یهو مامانم از کوه بالا میاد میگه می کشمت عفریتهه😂😂 منم دست پارتنرم رو می گیرم و سوار یه کبوتر مبشبم و فرار می کنیم😂😂

خودتون چه خواب های عجیبی دیدید؟

وایی دختر من عقدم چند روز پیش خواب دیدم همسرم با ی خانوم دیگه بخاطر ی سری مشکلات عقد میکنه و منم تو مراسم عقدشون بودم و بزن و برقص بود. دست شوهرمو گرفته بودم می‌رقصیدم. شوهرم داشت میرف سمت عروس‌ تا این صحنه رو دیدم حالم بد شد بخدا با صدای تپش قلبم از خواب پاشدم😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب دیدم معلمم با موتور داره میاد پیشم😂😂😂

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕

خواب دیدم روی یه سنگ کوه که به رنگ مشکی نشستم بعد پایین پاهام یه پسر جوون تقریباً ۲۷ یا ۲۸ ساله نشسته، قدش هم بلند و نه لاغر نه هیکلی بود با موهای مشکی پر کلاغی و چشم و ابرو مشکی ، پوستش هم سفید بود با تموم جزئیات چهرشو دیدم تا به حال هم ندیدم در واقعیت همچین چهره ای رو ،دستامو گرفته و بهم میگه نجلا خیلی دوستت دارم بعد از خواب پاشدم 😤😤🤣🤣🤣🤣🥲🥲🥲 چرا از خواب پاشدم

خواب دیدم روی یه سنگ کوه که به رنگ مشکی نشستم بعد پایین پاهام یه پسر جوون تقریباً ۲۷ یا ۲۸ ساله نشست ...

😂😂😂😂😭

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕