2777
2789

یه پسره میخاسته این خانوم رو خفت کنه 

ولی خبر نداشته این خانوم رزمی کاره

خلاصه با هم درگیر میشن آقا دزده رو یه دل سیر کتک میزنه

بعد همینجوری نگهش میداره پلیس میرسه تحویلش میده

من خودم پسرم 

ولی با دیدن اینجور آدم ها از خوشحالی بال در میارم

دنیا به اینجور آدم ها نیاز داره

خواهشا دختراتون رو به جای کلاس آواز و موسیقی بفرستید یه رشته رزمی که اینجوری بار بیان 

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

دمش گرم

آره والا دمش گرم

من خودم پسرم ولی ای کاش اینجور آدما زیاد بشن

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا بوده چه داغونش کرده اره منم موافقم دختر باید بره کلاس رزمی از بقیه کلاسا بیشتر ب دردش میخوره

بیچاره رو له کرده

ولی حقش بوده این آدم ها رو یکی باید ادب کنه

آره والا دمش گرممن خودم پسرم ولی ای کاش اینجور آدما زیاد بشن

دخترمو میبرم ژیمناستیک که در آینده کلاس‌های رزمی بره 

بعد این دهه پنجاهی ها میان میگن وای زوده چخبرع بچه ۵ ساله رو زوری کلاس می‌فرستی والا زوری نیست خودش تمایل داره 

دخترمو میبرم ژیمناستیک که در آینده کلاس‌های رزمی بره بعد این دهه پنجاهی ها میان میگن وای زوده چخبرع ...

بفرستش بره به حرف هیچکس گوش نکن