atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 عنوان لباس های سنتی زیباتر نبودن 92 بازدید | 16 پست چرا لباس های مدرن مد شد او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/05/03 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 جنوب که کلا لباس محلی شونو دارن خب من جنوب نیستم🫠 او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 هم به خاطر راحتی هم والا لباسای سنتی گرونن خب می شد با تغیرات لباس سبک کرد تا روز مره بشه تو هند هنوز ساری و پیرهن می پوشن تو اون گرما مشکلی پیش نمیاد چون درستش کردن او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 لباس های ما خیلی سنگین و پرخرجه .برای زندکی شهری سخته . میشد تغیراتی داد که مناسب شه نه این که از ته عوض شه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13430 من ساکن بندرعباس وقشم هستم اکثرا لباس محلی میپوشناستان سیستان وبلوچستان هم لباس محلی میپوشن کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
دبیررر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 2956 خب من جنوب نیستم🫠 خب من کلا گفتم😂دیگ سمت شمال بیشتر همین لباس های عادی رو میپوشن که خب بهتره
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13430 قشقایی های عزیز هم لباس محلی خیلی قشنگی دارن ولی فقط عروسیا میپوشن کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
starstary0069 عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 3483 من ی زی آستین گرفتم 30تومن الیس الله ب کاف عبده خداوند برای بندگانش کافیست، درخواست دوستی ندید شرمنده نمیپذیریم متأهل ومتعهد
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 قشقایی های عزیز هم لباس محلی خیلی قشنگی دارن ولی فقط عروسیا میپوشن من قشقایی هم نیستم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 من ی زی آستین گرفتم 30تومن میدونی چرا گردن شدن چون محدود و نایابن او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
starstary0069 عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 3483 میدونی چرا گردن شدن چون محدود و نایابن ن گلم اصلا نایاب نیستن از 3,تومن شروع میشه تا هرچندی خودت بخوای الیس الله ب کاف عبده خداوند برای بندگانش کافیست، درخواست دوستی ندید شرمنده نمیپذیریم متأهل ومتعهد
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13430 میدونی چرا گردن شدن چون محدود و نایابن بخاطر این گرونن چون کار دستن کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....