2777
2789

اینکه دوستاتو سر اعتقادات از دست بدی بده؟ 

خب من مذهبی ام ینی یک ساله متحول شدم خیلی ب خدا نزدیک تر شدم ولی هیچ دوست مذهبی ندارم 

مخصوصا صمیمی ترین دوستم کلا مخالف منه هیچ موقع تاحالا بحث نکردیم 

تا امروز که سر پیاده روی اربعین مسخرم کرد و دهن ب دهن کردیم و ی جورایی رابطمون بهم خورد.. 

کاش من دوست مذهبی داشتم درکم میکرد بیشتر ب خدا نزدیکم میکرد 

اون دوستت باید ازت عذرخواهی کنه

ولی تصورت این نباشه هر کی مذهبیه حتما با خداست و تو همه چی درکت می کنه یا اذیتت نمی کنه 

امیدوارم یه دوست مذهبی خوب پیدا کنی 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا اینایی ک مذهبی نیستن بخدا نزدیک ترن

ربطی نداره خیلی‌هاشون کلا چیزی به اسم خدا قبول ندارن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
شاید امام و پیغبر رو قبول نداشته باشن ولی خدارو دارن

نه بابا بعضیا قبول دارن 

وقتی طرف فکر می کنه علم یه روز ثابت می کنه از میمون به وجود اومده دیگه خدارو قبول نداره که بخواد بهش نزدیک باشه یا دور.

امام پیغمبرو که قبول داشته باشه طرف مذهبی محسوب میشه دیگه یعنی یه مذهبی رو قبول داره بهرحال

خوب شما نگو که رفتی پیاده روی اربعین و کارهای مذهبی تو برای خودت نگه دار

کسی که مذهبی نباشه خوشش نمیاد

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...