2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیاهدانه اگر پودر بشه سریع باید با عسل مخلوط بشه وگر نه اسید تولید میکنه.

با عسل تا هروقت دلت خواست میشه نگهداشت دوسال هم میمونه. 

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

خیلی چون هیچ کدومش خداب نمیشن تو یخچال بزار وقتی میخوای بخوریش یه ربع قبل زارش بیرون برا تنبلی تخمدان میخوری؟

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.
سیاهدونه آسیاب شده راهمون لحطه باید بخوری عزیزم

خب من ترکیبش کردم سریع.خب نمیتونسم هر بار ک بخوام بخورم یه مقدار سیاهدونه اسیاب کنم که😑

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
سیاهدانه اگر پودر بشه سریع باید با عسل مخلوط بشه وگر نه اسید تولید میکنه. با عسل تا هروقت دلت خواست ...

اهان خب خیالم راحت شد...ممنونم عزیزم

خیلی چون هیچ کدومش خداب نمیشن تو یخچال بزار وقتی میخوای بخوریش یه ربع قبل زارش بیرون برا تنبلی تخمدا ...

اره دوستم😔

اهان خب خیالم راحت شد...ممنونم عزیزم

منم این ماه خوردم به موقع تخمک گذاری داشتم

منتظر پریودی هستم ببینم تنظیم شده این ماه یا نه.البته ۳ روز به موعدم مونده و توی اقدامم هستم

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
اره دوستم😔

منم خوردم ولی اصلا قابل تحمل نیست با اب قورتش میدادم درسته عسلم زده بودم بهش ولی اصلا نمیشه خوردش .ولی 2بار در روز خوبه عطار بهم گفت من 1 ماه خوردم با متفور مین بعد باردارشدم

منم این ماه خوردم به موقع تخمک گذاری داشتم منتظر پریودی هستم ببینم تنظیم شده این ماه یا نه.البته ۳ ...

ایشالله که جواب بگیری دوستم.واسه منم حتما دعا کن

منم خوردم ولی اصلا قابل تحمل نیست با اب قورتش میدادم درسته عسلم زده بودم بهش ولی اصلا نمیشه خوردش .و ...

من که طعمشو دوس دارم...چرا من فرق دارم با بقیه🤣هر روز تقریبا چنتا قاشق مربا خوری بخورم ازش؟

پودرش نکنی اصلا نمیشه خورد همونجوری با عسل قاطیش کن یه قاشق که دهنت میزای باپش بندش اب بخور قورتش بده.البته عطار کفت 1قاشق چای خوری عسل 2قاشق چایخوری روزی 2 وعده.

منم خوردم ولی اصلا قابل تحمل نیست با اب قورتش میدادم درسته عسلم زده بودم بهش ولی اصلا نمیشه خوردش .و ...

وای چه امیدوار کننده بود حرفتون