2777
2789
عنوان

فقط خانمای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 5459 بازدید | 215 پست
تحمل میکنه بیچاره ولی ناراحته میگه کاش ی دارویی پیدا میشد که منم بخوردم سرد بشم. البته زودانزالی هم ...

شوهرمن زودانزالی نداره خیلیم تلاش میکنه ک منو تحریک کنه بنده خدا همه جوره ولی من مزخرفترازاین حرفام.واقعا درحقش ظلم کردم من😔

شوهرمن زودانزالی نداره خیلیم تلاش میکنه ک منو تحریک کنه بنده خدا همه جوره ولی من مزخرفترازاین حرفام. ...

برا منم تلاش میکنه ولی خودش هم زودانزالی و مشکل نعوذ داره ولی خ گرمه مراعات منم میکنه دیگه زیاد اذیت میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمن زودانزالی نداره خیلیم تلاش میکنه ک منو تحریک کنه بنده خدا همه جوره ولی من مزخرفترازاین حرفام. ...

آخه مگه دست ماست که ظلم کرده باشیم، ما هم دوس داریم گرم باشیم ولی دست خودمون نیست. هیچی هم رومون اثر نداره چکار کنیم عمدی که نیست خ هم ناراحتیم

دوا درمونم کردی؟من ۸ساله هرکاری گفتن کردم ولی فایده نداره

بخاطر آی وی اف دکتر خاصی نرفتم ولی خودش دکتر رفت مشکلاتش حل نشد. همین داروهای کاشت بچه منو دیگه نابودتر کردن

جواب داد آی وی اف؟بچه داری الان؟

نه والا، برا هفتمین بار آی وی اف امروز بی بی چک زدم باز منفی بود. بدنم مثل ابکش شده از امپولا، دوست دارم الان فقط بمیرم و این بی بی چکو نمیدیدم😭

نه والا، برا هفتمین بار آی وی اف امروز بی بی چک زدم باز منفی بود. بدنم مثل ابکش شده از امپولا، دوست ...

الهی بگردمت.حالا شوهرمن میگه زندگیمون روهواس بچه میخواییم چکار

الهی بگردمت.حالا شوهرمن میگه زندگیمون روهواس بچه میخواییم چکار

چی بگم کاش برا شما هم راه حلی پیدا میشد. اگه بچه بود بیشتر سرگرم میشدیم و فرصت کمتری برا اون موضوع داشتیم

چی بگم کاش برا شما هم راه حلی پیدا میشد. اگه بچه بود بیشتر سرگرم میشدیم و فرصت کمتری برا اون موضوع د ...

نه بابا وقتی نیاز داره هیچی جلوشو نمیگیره.منم مجبورم هی بهونه بیارمو ردش کنم اونم ناراحت میشه و قهریم بیشتروقتا

نه بابا وقتی نیاز داره هیچی جلوشو نمیگیره.منم مجبورم هی بهونه بیارمو ردش کنم اونم ناراحت میشه و قهری ...

سعی کن غذای گرم بهش ندی سردیجات بده، با عطاری یا داروخانه مشورت کن ی دارویی که میلشو کمتر کنه بهش بده