2777
2789
امیر و شیرین

عه وااااا .تکرارش و واجب شد پیگیر باشم .چه بد تموم شد که 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی اینا را از کجا در میاریدمنبعش ؟

از جایی در نمیارم

همه میگن فصل ۲ هست .. خیلی وقته منم شنیدم فصل بعدی هست

اگه فصل بعد وجود داشته باشه، شیرین که کلا نیست مرد ولی امیر مطمئنم زنده ست کامل خفه نشد و رو آب بود

https://harfeto.timefriend.net/17535498829621

کاتارسیس دیگه چیه چقد هر روز کلمه جدید اضافه میشه

عزیزم کاتارسیس کلمه جدید نیست نظریه ارسطو هست 

اون میگه تراژدی باید در تماشاگر کاتارسیس ایجاد کنه

من چون کارگردانی خوندم از این لفظ استفاده کردم

عزیزم کاتارسیس کلمه جدید نیست نظریه ارسطو هست اون میگه تراژدی باید در تماشاگر کاتارسیس ایجاد کنهمن چ ...

خب یعنی چی این کلمه

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

به نظرم مشخص بود تهش با مرگ شخصیت های اصلی تمام میشه البته من فکر میکردم یکی شون زنده میمونه و به تاسیان دچار میشه....که الان فهمیدم گویا مخاطب باید به تاسیان دچار بشه

سووشون رو داره میده قسمت دو

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

دلم خون شد جمشید اونهمه زحمت کشیده اونوقت محسن میگه تو هر چی داری باید ما هم داشته باشیم

فقط رگ گردنش کلفته دلم خون شد گریه کردم اه 

تو جان سخت هم تو قسمت اون گودال چقدر گریه کردم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
به نظرم مشخص بود تهش با مرگ شخصیت های اصلی تمام میشه البته من فکر میکردم یکی شون زنده میمونه و به تا ...

دقیقا

مامان من اولاش گفت بر اساس ی فیلم یا رمان خارجیه امیر میمونه و شیرین میمیره

ولی فک نمیکردم واقعی باشه

نمیدونم شاید بعد تو هیچی درست نشد🖤

دلم خون شد جمشید اونهمه زحمت کشیده اونوقت محسن میگه تو هر چی داری باید ما هم داشته باشیمفقط رگ گردنش ...

جان سختو نگاه نکردم کامل

هر از گاهی بقیه ک نگاه میکردن منم میدیدمش

نمیدونم شاید بعد تو هیچی درست نشد🖤