2777
2789
عنوان

خواهر شوهرا بدن یا زنداداشا

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 34 پست
منو خوردن واسم تایپیک زدن هزارتا حرف و تهمت بارم کردن

واقعا متاسفم به جایی همشون ازتون عذر خواهی میکنم عزیزم تصمیم دیگران هم دخالت کرد 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دختر ۱۵ ساله بدون هیچ اجباری دوس داره ازدواج کنه کسی هم راهنماییش کنه میشوره میذارتش کنار 

اونوقت ما میگیم این ازدواجا تقصیر کسی نیس خودشون انتخاب میکنن نباید از چشم کسی ببینین بعضی خانومای نی نی سایت ب ما میگن ضد زن

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا متاسفم به جایی همشون ازتون عذر خواهی میکنم عزیزم تصمیم دیگران هم دخالت کرد

عذرخواهی لازم نیس من ک حلالشون نمیکنم چون واقعا بهت تهمت زدن 

از این حرصم گرفته تصمیم اشتباه بقیه رو میندازن گردن دیگران

دختر ۱۵ ساله بدون هیچ اجباری دوس داره ازدواج کنه کسی هم راهنماییش کنه میشوره میذارتش کنار اونوقت ما ...

دختر۱۵ ساله حتی اگه خودش از نظر  خودشم آماده ازدواج باشه 

واقعا آیا آمادگی ازدواج داره 

معلوم که نه 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

دختر۱۵ ساله حتی اگه خودش از نظر خودشم آماده ازدواج باشه واقعا آیا آمادگی ازدواج داره معلوم که نه

من متوجه ام ولی بلد نیستم قانعش کنم شما ب این دوستمون راهکار بده منصرفش کنه 

میان میگن کودک همسری فلان

آره می‌گم کودک‌همسری بده چون واقعاً بده یه بچه ۱۵ ساله هنوز خودش تو مسیر رشد فکریه، چطور می‌تونه وارد یه رابطه جدی مثل ازدواج بشه؟ اینکه یه نفر کم‌سن خودش بخواد، دلیل بر درستیِ اون تصمیم نیست. خیلی چیزا رو آدم تو اون سن می‌خواد که بعداً می‌فهمه اشتباه بوده

من متوجه ام ولی بلد نیستم قانعش کنم شما ب این دوستمون راهکار بده منصرفش کنه

ایشون گفت بردارشون ۲۲ سالش چرا یه پسر ۲۲ ساله میخواد با یک دختر بچه ۱۵ ساله ازدواج کنه بعد چطور خانواده پسر راضی شدن عروس توی این سن بگرین  چطور خانواده دختر راضی شدن اصلا چرا میخواد توی سن ازدواج کنه همین اینا باید دلیلش مشخص بشه 

هرچه سریع تر باید اون دختر پیش مراکزی مشاوره بره اگه راضی نمیشه بره به عنوان مشاوره قبل ازدواج ببرنش تا باهاش صحبت کنن

22

واقعا داداشت چجوری میتونه با ی دختر بچه ۱۵ ساله ازدواج کنه؟

هیچ درکی از ی زن کامل داره ک حالا میخواد ی بچه رو ب همسری انتخاب کنه؟

حالا گیریم داداشتون اوضاع مالی خوبی داشته باشن درک و شناخت و همسرداریشون بالاس ؟

ایشون گفت بردارشون ۲۲ سالش چرا یه پسر ۲۲ ساله میخواد با یک دختر بچه ۱۵ ساله ازدواج کنه بعد چطور خانو ...

واقعا شوکه کننده اس 

هضمش سخته 

اون دختر میدونه شوهر چیه؟

عروسک بازی و خاله بازی ک نیس چی در خودشون دیدن ب این نقطه رسیدن؟

خانواده ها مانع شن و ب مراکز مشاوره ببرنشون گوششون بدهکار میشه؟چجوری باید منصرفشون کرد

واقعا داداشت چجوری میتونه با ی دختر بچه ۱۵ ساله ازدواج کنه؟هیچ درکی از ی زن کامل داره ک حالا میخواد ...

والا منم دارم اینو میگم 

شما خودت داری میگه بچه دختر بچه 

ایشون گفت بردارشون ۲۲ سالش چرا یه پسر ۲۲ ساله میخواد با یک دختر بچه ۱۵ ساله ازدواج کنه بعد چطور خانو ...

مسئله دردناک اینه وقتی میوفتن رو دور لج هیچ جوره گوششون بدهکار نیس

والا منم دارم اینو میگم شما خودت داری میگه بچه دختر بچه

دختر بچه اس

و از این بدتر خب اون پسر ۲۲ ساله واقعا سن ازدواج نداره

چیزی از همسرداری بلد نیس هر دو مناسب ازدواج نیستن

حرصم از این میگیره تموم دنیا بهشون میگم آقا خانم کارتون اشتباس ولی گوش نمیدن

واقعا شوکه کننده اس هضمش سخته اون دختر میدونه شوهر چیه؟عروسک بازی و خاله بازی ک نیس چی در خودشون دید ...

ببیند مراکز مشاوره صد در صد کمک میکنه و اینکه فقط نباید بزارید جلسات مشهوره غط بشه 

دقیقا صد در صد توی خانواده مشکلاتی داره 

من توهین به بردار ایشون نمیکم کلی میگم ممکنه اون فرد از دختر سواستفاده احساسی کنه احساستش بهزی گرفته باشه 

ببیند مراکز مشاوره صد در صد کمک میکنه و اینکه فقط نباید بزارید جلسات مشهوره غط بشه دقیقا صد در صد تو ...

این جماعت وقتی لج میکنن تا سرشون ب سنگ نخوره مگه کوتاه میاند؟ خدا کنه ببرنشون مشاوره 

این کودک همسری خیلی چهره زشتی داره

ی دختر بچه ۱۵ ساله رو من حق نمیدم حتی دوس پسر داشته باشه چ برسه ب شوهر...

فقط حرفم اینه باید از ی جایی ب بعد فرهنگ سازی کنیم چ مسئولین چ خانوداه ها چ مدارس