2777
2789
عنوان

خواهر شوهرا بدن یا زنداداشا

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 34 پست
دختر بچه اسو از این بدتر خب اون پسر ۲۲ ساله واقعا سن ازدواج ندارهچیزی از همسرداری بلد نیس هر دو مناس ...

ببین 

معمولأ این حرف گوش نکردن به خاطر اینه دچار بازی روانی احساس از طرف فرد شدن جوری که فکر میکنه آسمان سوراخ شده این فرد افتاده جلو پاشون معمولأ از شرایط بد خونه میخان فرار کنه کمبود محبت از طرف خانواده 

حالا شما فکر کن خانواده که محبت نکرده زندگی برای بچه سخت کرده از اون طرف فردی به ظاهر نجات دهنده هست که محبت کرده حرفا فشنگ زده

خانواده بگن اون فرد آدم اشتباهی ازدواج باهاش اشتباه 

معلوم بچه نمیپذیره 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

ببین معمولأ این حرف گوش نکردن به خاطر اینه دچار بازی روانی احساس از طرف فرد شدن جوری که فکر میکنه آس ...

بازم نمیشه مطلق خانواده رو مقصر دید

الان مواردی ک من دیدم توو خونه پدریشون واقعا محبت دیدن ن از لحاظ محبت و آزادی کمبودی دیدن ن از لحاظ مالی مشکلی داشتن 

فکر کن دختره انقدر آزاد بوده و باباش همه چی در اختیارش گذاشته بود ک میتونست کشورای خارجی زندگی کنه اما ی شوهری انتخاب کرد ک هر چی بدی باشه توو وجود این نر هست

ن فقط ی مورد چندين و چند مورد دیدم 

نمیدونم چی باعث میشه اونی هم ک کمبودی نداره ب کودک همسری تن میده 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم نمیشه مطلق خانواده رو مقصر دیدالان مواردی ک من دیدم توو خونه پدریشون واقعا محبت دیدن ن از لحاظ ...

خب بازم اینجا مقصر خانواده اس 

اینکه خانواده شرایط عالی برای بچه فراهم کنه خیلی خوب و مناسب 

اما بچه های که توی خانواده لای پر غو بزرگ شدن تاحالا هیچ سختی نکشیدن هرچی خواستن فراهم بود هیچ مسئولیتی توی زندگیشون نداشتن 

فکر میکنن زندگی به همین آسونی همیشه پدر مادری هست که هرچی بخوان براشون فراهم کنه هرکاری کنن چیزی بهشون نگه 

تحت تاثیر جامعه فکر میکنن اگه ازدواج کنن زندگی عاشقانه وای هیچی گل بلبل

و خانواده باید به کودک مسولیت میداد درست تربیت میکرد به اصطلاح کودک لوس نمیکرد

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

عذرخواهی لازم نیس من ک حلالشون نمیکنم چون واقعا بهت تهمت زدن از این حرصم گرفته تصمیم اشتباه بقیه رو ...

😔😔😔

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آره می‌گم کودک‌همسری بده چون واقعاً بده یه بچه ۱۵ ساله هنوز خودش تو مسیر رشد فکریه، چطور می‌تونه وار ...

بله شما درست میگید 

ولی دلیل برایم نمیشه وقتی کسی گفته انتخاب کرده از نظر من میشه دخالت تو زندگی دونفر واقعا بعدش دوران نامزدی هست اونجا دیگه خودشون به شناخت میرسم که اشتباه بوده جدا میشن بااینکه اینم از ریشه بد ولی باز بهتره از ازدواج زود هنگام اون دختر

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

2790
2778
2791
2779
2792