2777
2789

12روز پیش قرص خوردم هنوز پریود نشدم استرس دارم.یه هفته قبل قرص پریودیم تموم شده بود.یه بار قبلا قرص خوردم چندروز بعدش شدم الان نشدم دارم میمیرم از استرس.ممکنه سرموعد خودم پذیود شم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا که قرص اورژانسی نقل و نبات نیست خواهشاً روش جلوگیری مطمئن داشته باشید دوم اینکه چرا استرس داری؟ مایع منی داخل ریخته شد ؟ دو بار رابطه داشته آقا دفعه دوم ادرار نکرد قبل رابطه؟ اگه نه پس باردار نیستی الکی به خودت استرس وارد نکن ،خود استرس باعث تاخیر پریود میشه بعد مصرف اورژانسی لزوما نباید پریود بشی ممکنه حتی بعد موعدت پریود بشی و هیچ مشکلی نداره گرمیجات مصرف کن ،زعفران ،رازیانه ،چهل گیاه مخصوصا رازیانه به شدت قاعده آور هست سه روز پشت هم مصرف کن و ورزش کن فعالیت داشته باش انشالله سر موعدت پریود میشی نشدی هم یه بیبی بزن انشالله خیره

اولا که قرص اورژانسی نقل و نبات نیست خواهشاً روش جلوگیری مطمئن داشته باشید دوم اینکه چرا استرس داری؟ ...

قرص من دو سه سال پیش خوردم همیشه نمیخورم که.یادم نمیاد ادرار کرد یا نه اما خودم بعذش سریع رفتم سرویس.تا موعد خودم بشه از استرس دیونه میشم

قرص من دو سه سال پیش خوردم همیشه نمیخورم که.یادم نمیاد ادرار کرد یا نه اما خودم بعذش سریع رفتم سرویس ...

پس نگران نباش دفعه دوم همیشه میگن آقا بهتره ادرار کنه تا مایع منی از قبل که تو مجاری ادرار اگر مونده باشه از بین بره ولی بازم احتمال بارداری از این روش خیلی کمه پس نگران نباش ریلکس کن خودش میاد.

پس نگران نباش دفعه دوم همیشه میگن آقا بهتره ادرار کنه تا مایع منی از قبل که تو مجاری ادرار اگر مونده ...

دفعه دوم منظورت چیه؟ریخت داخل رفتم سرویس فکر نکنم تاثیری داشته باشه