رفتم سر گوشی شوهرم که تو اینستا بچرخم که دیدم عکس های لختی چقد هست هیچی دیگه چن بارم قبلا دیده بودم اتیش گرفتم گفتم میخوام رژیم بگیرم گفت اره خیلی شکم داری منم گفتم میخوایی عین اون عکسا باشم، هر چی از دهنش در اومد بارم کرد بچه ام از خواب پرید منم عین خودش بارش کردم، سال اول ازدواجم یه چشمو نابینا کرد بسش نبود حالا با گریه کردن یه چشم نیمه جونمم میخواد بگیره
آره آره چشمتو نابینا کرده با دل خوش ازش بچه آوردی بله همونجوری هم کلی تایپیک میزنی دیگه عرضم ب حضورت یا بخاطر بچه نمیخواین جدا شین یا جایی ندارین برید یا پدر مادر حمایت نمیکنن و ...
پس چرا بچه آوردییییییییخدا لعنت کنه اونایی که عین طوطی فقط میگن سقط نکنید سقط نکنید ای زهرماروقتی در ...
😂😂😂🤣
چیزی نشده که زده کورش کرده فقط
حالا اینم میخواد باربی بشه اقاجونش بیشتر دوستش داشته باشه
اون یکی چشمشم بزنه کور کنه
تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
ای کاش من میمردم برای زن هایی که مثل منن، من خانوادهام حمایتم میکنن ولی وضعمالی نداره
کی اخه مثل توئه
اون دیونه ی توی دورترین نقطه ها هم
اگه یه چشمش کور باشه
دغدغه اش نمیشه عکسایی ک شوهرش میبینه
تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم