2777
2789
عنوان

شوهرم بهم هرچی از دهنش در اومد گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 78 پست
رفتیم با هم یه شهر دیگه من ادرسو فراموش کرده بودم که میخواستیم بریم برا گرفتن یه مدرک با مشت کوبوند ...

الان نمبینه به اون چشت ک زده چقدر نامرده 

چن سالته خودش چنده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الان چرا شاکی وقتی یه چشمتو گرفت باید پدرشو درمی‌آوردی وقتی نکردی منتظر هر چیزی باید باشی میدونی چرا ...

من بدبخت شکایتم نکردم حالا خانوادش میگن خودت کور بودی بخدا فقط عینکی بودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتیم با هم یه شهر دیگه من ادرسو فراموش کرده بودم که میخواستیم بریم برا گرفتن یه مدرک با مشت کوبوند ...

آفرین که موندی

واقعا شیر زنی

بعد توی تاپیک قبلی طرف میگه به هیچ عنوان جدا نشید

طلاق فلان و بهمانه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

واقعا جشمت نمي بينه؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
نابینایی کامل من 27شوهرم 34

بچه اولو که اوردی. برو سراغ دومی. جمع کیسه بوکساش بشه ۳نفر 😏😏😏😏😒😒

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من بدبخت شکایتم نکردم حالا خانوادش میگن خودت کور بودی بخدا فقط عینکی بودم

بینایی چشمت برات مهم نبود الان دیدن عکس لخت خانوما مهمه؟ 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم